Team JAN voor Stichting ALS

Bijna 10 jaar geleden verloor familie De Weert ‘hun’ Jan aan ALS. In 2018 kwamen hen gedachten samen; we gaan de Mont Ventoux beklimmen! Team JAN gaat de uitdaging aan, om zo Jan herinneren. Ze doen er alles aan om geld op te halen voor de Stichting ALS. Help jij ook mee?

Familie de Weert zet alles op alles om geld op te halen voor onderzoeken, betere zorg en begeleiding van ALS-patienten en hun familie. Zo organiseert Team JAN donderdagavond 20 december ‘Heel Staphorst Bakt’. Heb jij een uniek taart recept, ben je creatief in de keuken en vind je het leuk om te bakken? Doe dan mee! Inschrijfformulieren kun je afhalen bij WIDO Double Fashion of bij één van de teamleden. Deelname is gratis!

 

Tussen half 5 en 5 uur kunnen de taarten ingeleverd worden in de tent naast Juwelier Dekker, waarna een vakjury de taarten gaat beoordelen. Rond de klok van 19:00 uur is de prijsuitreiking! Er zijn mooie prijzen te bemachtigen!

Om als Boer Staphorst ons steentje bij te dragen en jou extra te stimuleren om je uiterste best te doen, hebben wij een aantal prijzen beschikbaar gesteld. De hoofdprijs bedraagt een stoere vintage keukenmachine van Smeg t.w.v. 449,-

 

Daarnaast is er een 2e en 3e prijs en een originaliteitsprijs beschikbaar gesteld:

  • Tweede prijs – 25 euro waardecheque te besteden bij Boer Staphorst
  • Derde prijs – 10 euro waardecheque te besteden bij Boer Staphorst
  • Originaliteitsprijs – 15 euro waardecheque te besteden bij Boer Staphorst

Alle taarten worden na de prijsuitreiking per punt verkocht aan de liefhebbers. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting ALS.

Ben je nou niet echt een keukenprins(es)? Klik hier om team JAN alsnog te steunen!

Team JAN gaat de strijd aan, kunnen zij rekenen op jouw donatie?
Namens team JAN, bedankt!

41413726_326065504866347_5236018132614643712_n

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *