Terugblik jubileumdiner

Lekker eten, drinken, gezelligheid en een avond vol verrassingen; dat waren de ingrediënten van het jubileumdiner op donderdagavond 20 december. Ter ere van het 60-jarig jubileum organiseerden we, samen met het woonplatform Wonen & Co, een feestelijk jubileumdiner in de winkel waarbij restaurant Sukade uit Meppel voor een heerlijk 4-gangenmenu zorgde. Geniet hieronder met ons mee met de aftermovie!

Hoe het begon?

Door te stemmen op je favoriete woonstijl via de website of in de winkel, maakte je automatisch kans op het jubileumdiner. Uit de maar liefst meer dan 2000 aanmeldingen zijn acht winnaars getrokken die heerlijk mochten gaan genieten van het diner. En het leuke was dat iedereen iemand mocht meenemen om van het heerlijke eten te genieten.

De dag van het diner

Op donderdag 20 december was het dan zover! Om 16.00 uur meldde iedereen zich in de bistro en werden de genodigden hartelijk ontvangen. De meesten waren al eens bij Boer geweest, maar voor sommige was het de eerste keer. Ze waren allemaal erg onder de indruk van de grote winkel en haar geschiedenis.

Jubileumdiner bij Boer Staphorst Jubileumdiner bij Boer Staphorst

Na de rondleiding was het tijd om aan tafel te gaan. In de keukenshowroom werd iedereen hartelijk ontvangen door de koks en gastvrouw van restaurant Sukade uit Meppel. Er werd gekookt, gelachen, gepraat en toen was het moment daar… Want wie was uitgenodigd voor het diner, maakte ook kans op de hoofdprijs van 400 euro shoptegoed met een gratis styling advies. Maar er konden ook prijzen worden gewonnen van 150, 100 of 50 euro shoptegoed.

Elke winnaar had een envelop onder het bord liggen en het moment dat iedereen de enveloppen openden was geweldig! Iedereen was erg blij met de mooie prijs, sommige hadden niet verwacht dat ze zo’n prijs zouden krijgen. De winnares van de hoofdprijs was er helemaal beduusd van waarbij de prijs extra van pas kwam omdat ze net met haar man de sleutels van hun nieuwe huis hadden gekregen. Na het dessert was het tijd om de gezellige avond af te sluiten. Er wordt terug gekeken op een geslaagde avond!

Jubileumdiner bij Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *