Terugblik Wonen&Co

Afgelopen weekend stonden we weer op de beurs Wonen&Co in Martiniplaza Groningen. Van donderdag 14 maart t/m zondag 17 maart konden bezoekers de trends voor het nieuwe jaar op interieurgebied ontdekken. En wat was het weer gezellig!

Wonen&Co Wonen&Co

Drie dagen lang, van donderdag t/m zaterdag, hebben we er met veel plezier gestaan. De reacties over onze stand waren fantastisch. Iedereen was namelijk erg verrast over de stand, het liet de veelzijdigheid van onze winkel zien. In de huisjes kwamen verschillende kleurstijlen naar voren met daarin verschillende productgroepen uit onze winkel. De groene kleurstijl met het mooie groene bad viel bijvoorbeeld erg in de smaak. Onze styliste Francien gaf daarnaast ook vrijblijvend advies in onze stand. Had je een woonvraag, dan kon je bij Francien aanschuiven en ging zij je helpen.

Wonen&Co Wonen&Co

En tot onze grote verbazing werden we vrijdagmiddag ineens verrast met een mooie prijs! De jury van Wonen&Co vond namelijk dat wij de volgende prijs verdienden: “Voor het effectief gebruik van de standruimte”. Die zagen we niet aankomen, maar we waren natuurlijk erg blij met de prijs & trots op onze stylistes die het voor elkaar hebben gemaakt! We hebben de complimenten, bos bloemen en taart hartelijk in ontvangst genomen. De taart was heerlijk!

Wonen&Co

Beter een goede buur dan een verre vriend

Zondag was onze stand op de beurs Wonen&Co niet bemand i.v.m. de zondagsrust. Onze overburen, Ikea Groningen, heeft onze stand goed in de gaten gehouden en hadden zelfs al een beetje opgeruimd! Toen we maandagochtend de stand wilden afbouwen, kwamen we dit leuke bericht tegen. Heel mooi zo’n samenwerking!

Wonen&Co

We kijken zeker terug op een geslaagde beurs! Met vele positieve reacties en een mooie prijs! We zijn erg trots op het eindresultaat dat we hebben neergezet met elkaar!

Wonen&Co

Wonen&Co

Wonen&Co

2 reacties

 1. Annemarie - Ik ben heel benieuwd van welk merk die ronde wandlamp is op de derde laatste foto.

  • Danique Pierik - Goedemorgen Annemarie,

   Bedankt voor uw reactie. De ronde wandlamp is van het merk Light & Living en is de wandlamp Spirash. De prijs van deze lamp is € 71,40. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *