Timmerwerkplaats

Wij weten als geen ander dat in de bouw of verbouw het vaak voorkomt dat u maatwerk nodig heeft. Daarom kunt u in onze eigen timmerwerkplaats altijd terecht voor maatwerk. Maar ook als u voor uw eigen huis op maat gemaakte kozijnen wilt laten maken of hout wilt renoveren, dan kan onze timmerman u helpen.

Voor u op maat gemaakt

Bij Boer Staphorst hebben we een eigen timmerwerkplaats. Onze ambachtelijk timmerman, met jarenlange ervaring, neemt uw wensen op en komt met een passend voorstel. U kunt het zo gek niet bedenken hij kan het op maat maken:

  • plaatmateriaal
  • ramen, deuren en kozijnen
  • renovatiefreeswerk
  • aangepast geprofileerd freeswerk

 

Tip: Neem een voorbeeld profiel mee en laat het namaken of kies een profiel uit de voorbeelden in onze timmerwerkplaats.

Hout en plaatmaterialen zijn op voorraad in standaard afmetingen. Uw plaatmateriaal of timmerpaneel wordt in de meeste gevallen gratis op maat gezaagd in onze plaatzagerij!

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat onze timmerman voor u kan betekenen? Wilt u een offerte voor ramen, kozijnen of deuren op maat? Neem contact op met onze BPG-afdeling 0522–466830 of laat onderstaand uw vraag en gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!