Tips voor gezellige zomeravonden

Eindelijk! De temperaturen gaan weer stijgen! Dat betekent dat we binnenkort weer kunnen genieten van gezellige zomeravonden met familie en vrienden in de tuin tot in de late uurtjes. Lekker buiten eten en luisteren naar alle vakantieverhalen van iedereen. Met deze tips maak je de zomeravonden extra gezellig!

Vrolijk servies
Een gezellige tafel creëert extra sfeer. Door mooi en vrolijk servies te gebruiken haal je eenvoudig de zomerse sferen in huis. Met dit vrolijke zomerse servies van Bunzlau Castle is je gezellige zomeravond helemaal compleet. Perfect voor bij de barbecue of voor de overheerlijke hapjes die zijn bereid!

image-bunzlau

Knusse vuurkorf
Wanneer het ’s avonds net iets te koud is, is een vuurkorf of vuurschaal een knusse oplossing. Want waar een vuurkorf aanwezig is, is gezelligheid. Het creëert warmte, maar ook een gezellige en knusse sfeer. Je kunt ook kiezen voor een tuinkachel: in de tuinkachels van het merk Kachels kun je zelfs een eigen pizza bakken!

Bekijk hier meer over de tuinkachels van het merk Kaggels >

image-2016-08-22

Tip: op onze tuinmeubelafdeling hebben we tot 50% korting op onze showmodellen! Zo kun je extra voordelig in de relaxmodus genieten van de gezellige zomeravonden.

Overheerlijke hapjes
Op een gezellige zomeravond kunnen hapjes natuurlijk niet ontbreken. Bekijk onze recepten voor overheerlijke hapjes die gemakkelijk en snel te bereiden zijn: van onze bananenbootjes, frisse pastasalade, pizzabonbons of verse hamburgerbroodjes voor bij de barbecue. Genieten!

Frisse salade

Zomerse cocktails
Creëer het ultieme zomergevoel met vrolijke cocktails met fruit. Kies bijvoorbeeld voor het overheerlijke zomers fruitwater. Lekker fris, gemakkelijk te maken en ook nog eens gezond. Dat ziet er gezellig uit!

Bekijk hier het recept voor het frisse fruitwater >

fruit-water-drankjes

Sfeervolle tuinverlichting
Dat de zon ondergaat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat de gezellige zomeravond is afgelopen. Kies voor sprookjesachtige fakkels of sfeervolle elektronische tuinverlichting. Van goede tuinverlichting heb je in zowel de koude als de warme maanden profijt. Verleng de gezellige zomeravonden en ga voor sfeervolle tuinverlichting!

Lees meer over onze buitenverlichting >

tuin onkruidvrij

Heb jij alles in huis om optimaal te genieten van de zomeravonden? Kom langs in onze winkel en maak de zomeravonden extra gezellig!

image-2016-08-22

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *