Tractor Oldtimerdag zaterdag 16 juni

Zaterdag 16 juni 2018 is het weer zover; de Tractor Oldtimerdag! Deze dag is er van alles te beleven in en rondom Boer Staphorst. Op het weiland naast onze winkel zijn de klassieke en luid ronkende tractoren te bekijken. Kortom een gezellige dag in en rondom Boer Staphorst!

Activiteiten in onze winkel

VELUX open dag
In onze showroom is het VELUX huis met daarin de VELUX dakkapel te bewonderen. Iedereen met interesse kan zaterdag 16 juni een kijkje komen nemen, want er wordt een speciale open dag door VELUX georganiseerd.

Meer over de dakkapel serre >

VELUX dakkapel serre

Tijdens deze open dag is een VELUX specialist aanwezig om uitleg te geven over de vergunningsvrije dakkapel. Deze specialist kan al uw vragen beantwoorden wanneer u in uw huis voldoende zonlicht wilt creëren maar niet weet hoe. Natuurlijk kunt u er ook terecht voor vragen over de andere VELUX producten.

Boer on toer
Draai bij onze ingang aan het rad en maak kans op leuke prijzen! Maak bijvoorbeeld kans op een unieke Boer shopper van Boer Staphorst of draai een korting aan het rad.

kortingsrad-raddraaien-boer-staphorst

Barbecuedemonstratie van onze barbecuespecialist
Van 11.00 tot 16.00 uur staat onze barbecuespecialist buiten bij de ingang heerlijke hapjes te bereiden op de barbecue. Kom deze heerlijke hapjes eens proeven!

barbecue-demonstraties-specialist-BBQ

Fiskars on tour
Maak kennis met het gemak van het Fiskars tuingereedschap op zaterdag 16 juni bij Boer Staphorst. Fiskars komt met zijn eigen truck demonstraties geven van het nieuwste tuingereedschap en je krijgt zelf ook de mogelijkheid om producten te testen.

Kniepertjes bakken
Er worden weer kniepertjes gebakken voor het goede doel in Gambia. Door deze heerlijke kniepertjes te kopen help je mee het schoolgeld voor kinderen in Gambia te bekostigen.

kniepertjes-goede-doel-gambia1

Kortom; dit wordt een gezellige dag in en rondom Boer Staphorst. De Tractor Oldtimerdag is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als publiek.

Beleef de Tractor Oldtimerdag op zaterdag 16 juni bij Boer Staphorst! Tip: begin de Tractor Oldtimerdag met een lekker ontbijtje tussen 09.00 en 10.00 uur in onze Bistro!

Tractor Oldtimerdag

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *