Tricorp werkkleding

Voor het uitvoeren van klussen is het verstandig om bijpassende werkkleding te dragen. Het is hierbij vooral van belang dat werkkleding lekker zit om het werk doeltreffend te kunnen uitvoeren. Daarnaast is veiligheid een belangrijke reden om te kiezen voor werkkleding. Het dragen van werkkleding beperkt het gevaar die sommige werkzaamheden met zich meebrengen. Sinds kort hebben we Tricorp werkkleding in ons assortiment.

De nieuwe Tricorp werkkleding

Tricorp heeft werkkleding voor iedere professional. Dat betekent dat ze niet alleen maar werkkleding hebben voor dames en heren. Ze hebben werkkleding voor professionals uit verschillende vakgebieden. Volgens het merk moet werkkleding perfect passen en passen bij het werk wat de professional uitvoert.

Tricorp besteedt veel aandacht aan het design en de pasvorm van de werkkleding. Ze hebben één collectie uniforme werkkleding ontworpen die beschikbaar is in diverse pasvormen en maten. Zo is Tricorp er zeker van dat elk persoon hun werkkleding kan dragen wat prettig en comfortabel aanvoelt.

Lees hier meer over Tricorp werkkleding >

Tricorp werkkleding