Aluminium overkapping

Bij Boer Staphorst hebben we aluminium overkappingen van het topmerk Verano®. Een overkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt daarnaast beschutting tegen de zon. Met een aluminium overkapping kunt u extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven!

Over Verano®

Verano® is een toonaangevend merk en een begrip in zonweringland. Verano® biedt vele mogelijkheden aluminium overkappingen en daarmee is er voor iedereen een passende oplossing. Verano® staat garant voor hoge kwaliteit en een snelle levering.

Typen aluminium overkapping

De aluminium overkappingen van Verano bestaan uit drie unieke typen, van standaard tot luxe. Alle modellen zijn CE-gemarkeerd en voldoen hiermee aan de strenge kwaliteit- en veiligheidseisen.

Basis (model Iseo)

Deze aluminium overkapping is eenvoudig en zeer prijsgunstig. De Iseo bestaat uit degelijke materialen en wordt voor u op maat gemaakt. Verkrijgbaar vanaf 3 meter breed tot maximaal 7 meter.

Lees meer over de Iseo >

Basis + (model Ledro)

Een Ledro terrasoverkapping is een uitgebreid basismodel. Deze terrasoverkapping is uniek door het strakke design, degelijke materialen en een uitval van maar liefst 4 meter! En dat allemaal voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Aluminium overkapping - 01-V908-Ledro-sfeer-krant-1024x683

Bekijk het basis+ model Ledro >

Comfort (model Garda)

Deze aluminium overkapping is zeer geschikt voor alle uitbreidingsopties. De Garda wordt altijd speciaal op maat gemaakt en is niet verkrijgbaar in een doe-het-zelf pakket. U bepaalt de afmetingen, welke dakgoot u wilt maar ook de kleur is naar eigen wens te bepalen.

stijlvolle terrasoverkapping

Lees meer over de Garda >

Luxe (model Riva)

Deze aluminium overkapping biedt extra luxe en is een aanrader voor bredere terrassen. De Riva wordt standaard geleverd met gelaagd en helder veiligheidsglas. Glas zorgt voor een luxe uitstraling en behoudt het daglicht.

Verano terrasoverkapping

Bekijk het luxe model Riva >

Er zijn vele uitbreidingsopties mogelijk voor uw overkapping

• Sfeervolle (LED) verlichting
• Verandazonwering
• Glaswanden waardoor u een serre kunt creëren
• Ritzscreens
Let op! De mogelijkheden zijn per model verschillend!

Bekijk ook onze verandazonwering >

Bij ons worden de terrasoverkappingen altijd op maat gemaakt en afgestemd op de persoonlijke wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie of heeft u een vraag over onze overkappingen? Maak een afspraak en kom langs! 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - zonwering

  • * verplichte velden