Luxe Terrasoverkapping

Buitenlucht is gezond, het geeft extra energie en verbetert uw concentratievermogen. Met een luxe terrasoverkapping kunt u vaker buiten zijn en genieten van de buitenlucht! De overkapping zorgt voor bescherming tegen de invloeden van zon, regen en wind. Zo geniet u volop van de warmte van de zon in het voorjaar en heeft u extra beschutting in het najaar.

Riva Terrasoverkapping

Een Riva terrasoverkapping is een pareltje voor in de tuin. Deze uitvoering straalt luxe in combinatie met een stijlvolle uitstraling uit. Met de  luxe terrasoverkapping Riva is het altijd comfortabel genieten. De Riva is een aanrader voor bredere terrassen.
Het model wordt standaard geleverd met gelaagd en helder veiligheidsglas. Over het algemeen zorgt glas voor een luxe uitstraling en wordt daarmee het daglicht behouden. Indien gewenst kan er gekozen worden voor polycarbonaat helder of opaal. De standaard geleverde kleuren zijn ivoor, wit of antraciet structuurlak. Daarnaast zijn vele overige RAL-kleuren ook verkrijgbaar.

Luxe Terrasoverkapping - 05_all0411150924_fullslider

Lees meer over onze aluminium overkappingen >

De luxe terrasoverkapping kan geleverd worden vanaf 2 meter breed en tot een diepte van 4 meter. De unieke uitbreidingsopties bieden u de mogelijkheid om een ultra comfortabele plek te creëren, bijvoorbeeld met zonwering, een schuifpui of geïntegreerde verlichting.

Kenmerken:

  • Luxe uitvoering
  • Stijlvol design
  • Bijzonder stevig, slechts twee palen nodig bij 6,5 meter breed.
  • Unieke uitbreidingsopties
  • Glazen dakplaat
  • CE-gemarkeerd

Riva zonwering - Verano

De luxe terrasoverkapping biedt vele mogelijkheden en extra’s. Dat maakt het samenstellen van uw ideale terrasoverkapping niet gemakkelijk. Onze zonweringsspecialist helpt u daarom graag verder aan de hand van een persoonlijk advies. Heeft u een vraag over zonwering? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Of wilt u een afspraak maken met onze zonweringpecialist, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden