Tuinhuis

Heb je een mooie tuin en dan moet je tegen het gereedschap of je fiets aankijken. Dat is iets wat je absoluut niet wilt wanneer je jouw droomtuin hebt ontwikkeld. Maar zulke opbergruimte is vaak iets waar je niet blij van wordt. Maar wie zegt dat opbergruimte niet praktisch en mooi kan zijn? Ontdek het hieronder.

Extra opbergruimte in de tuin

Met een tuinhuis creëer je in jouw tuin heel erg veel extra opbergruimte. Je kunt hierin heel gemakkelijk je fiets of tuingereedschap kwijt. Samen zoeken we voor jou een ideale oplossing voor jouw behoefte aan opbergruimte. Want de mogelijkheden zijn hieronder eindeloos. We laten je hieronder graag de mogelijkheden zien wanneer je een tuinhuis wilt kopen.

Tuinhuizen

De tuinhuizen van Hillhout en Woodvision brengen de traditie en ontwikkeling samen. De uitstraling van het tuinhuis is gecombineerd met de robuuste materialen van een blokhut. Alle tuinhuizen zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd duurzaam Scandinavisch vurenhout.

Kies voor een extra toevoeging

Er zijn steeds meer mensen die kiezen voor een tuinhuis met een overkapping/veranda. Hierdoor kun je bijna het hele jaar door van het buitenleven genieten. Het voordeel van een tuinhuis met een overkapping is dat je zowel opbergruimte als een overdekt terras hebt. Nog een groot voordeel is dat een tuinhuis met een plat dak doorgaans vergunningsvrij te plaatsen. Ook is het fijn dat het zitten en opbergen direct naast elkaar zit. En wat helemaal prettig is dat het goedkoper is dan een overkapping en een tuinhuis apart.

Tuinhuizen

Maar waar moet je dan opletten bij de aanschaf van een tuinhuis met overkapping? Je moet jezelf goed afvragen hoe groot jouw opbergruimte moet zijn. Wat moet er allemaal in komen te staan? Heb je een groot gezin waarvan alle fietsen erin gezet moeten worden of gebruik je deze alleen voor jouw gereedschap? Daarnaast moet je goed nadenken hoe groot het overdekte gedeelte moet zijn. Wil je er een eettafel kwijt of een grote loungeset? Ook is het belangrijk dat je weet hoe groot de maximale afmeting van jouw tuinhuis moet zijn.

De tuinhuizen zijn verkrijgbaar met enkele deur en raam of zelfs met een dubbele deur. Ook kun je hem uitbreiden met een luifel en kun je het hele jaar buiten genieten. Dit luifel kun je eventueel ook nog aanvullen met wanden, een glazen schuifdeur of zelfs een industriële glaspui. Helemaal naar eigen wens kun je hem dus samenstellen.

Tuinhuizen

Welke kleur past bij mij?

Jouw gekozen tuinhuis kun je laten impregneren of op kleur laten spuiten. Zo past hij helemaal in het geheel van de tuin. Met behulp van een geavanceerde spuittechniek wordt in de fabriek al een dekkende verflaag aangebracht waarbij er keuze is uit verschillende kleuren. Ook beschikt het tuinhuis over hoogwaardige bindmiddelen die vochtregulerende bescherming geven waardoor het ook nog eens bestand is tegen schadelijke weersinvloeden. Dat is altijd wel prettig om te weten mocht er een storm op komst zijn. Maar is het ook bestand tegen Uv-straling met de steeds warmere zomers in Nederland. Alle bouwdelen zijn voor montage al voorzien van een verflaag en daarom is hij jarenlang beschermd. Je kunt dus extra lang genieten van het buitenleven.

Stel jouw vraag aan onze tuinspecialist

Heb je een vraag over onze overkappingen, tuinhout of iets anders om jouw droomtuin te realiseren? Stel gerust jouw vraag!

Tuinhuizen