Schutting

Op zoek naar een schutting? Bij Boer Staphorst heeft u ruim de keus: ga voor een houten schutting of een grind- of steenschutting. Wij hebben allerlei soorten en maten in ons assortiment. Bekijk alle mogelijkheden.

Materiaalsoorten

Een schutting wordt gemaakt in verschillende soorten hout; vuren, grenen, douglas, hardhout en eiken. Maar u kunt ook kiezen voor een grind- of steenschutting of u kiest voor natuurlijk materiaal zoals bamboe, riet of wilgentenen.

Uw ideale schutting zelf samenstellen

U kunt een schutting zelf samenstellen. Er zijn verschillende schermen, deuren, palen, betonplaten en paalornamenten. Ons assortiment is enorm breed, van basis tot design. Hierdoor is een schutting helemaal naar eigen wens en stijl samen te stellen. Heeft u hierbij hulp nodig? Dan helpen onze tuinspecialisten u graag bij het samenstellen van uw ideale schutting.

Schuttingen van Hillhout en Woodvision

Boer Staphorst is dealer van de merken Hillhout en Woodvision. Beide merken zijn van oorsprong Nederlandse merken en staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Het gebruikte hout komt uit de speciaal daarvoor aangelegde bossen. Hieronder ziet u het Designscherm Excellent van Hillhout. Een scherm van vuren planken, met een uniek designprofiel aan beide zijden!

design tuinscherm

Catalogus 2018 schuttingen

In de catalogus 2018 Tuinhout van Hillhout en Woodvision vindt u omheiningen en tuinafscheidingen in alle soorten en maten. Gemaakt van vuren, grenen, douglas, hardhout, beton of composiet.

Woodvision - tuinhout brochure 2019 

Kom gerust langs in onze winkel voor vakkundig advies, samen bespreken we de mogelijkheden.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op >