Composiet vlonderplanken

Steeds populairder worden de composiet vlonderplanken voor in de tuin. Want ten opzichte van houten vlonderplanken hebben ze vele voordelen. Welke dit zijn? Dat leggen we graag hieronder voor je uit!

Onderhoudsvriendelijk en duurzaam

Maar waarom zou je kiezen voor composiet vlonderplanken in plaats van houten? Omdat er vele voordelen te noemen zijn. Composiet is erg onderhoudsvriendelijk, duurzaam & recyclebaar, hoeft ze niet te behandelen en verkleurt veel minder dan hout. Daarnaast heeft het een minimale levensduur van 10 jaar. Ook heb je met composiet geen splinters en dat is niet geheel onbelangrijk als je kleine kinderen hebt rondlopen. Het is eenvoudig te monteren zonder zichtbare schroeven. Je kunt hierbij kiezen uit drie kleuren: antraciet, bruin of grijs.

Composiet vlonderplanken

Composiet vlonderplanken is een hoogwaardig alternatief voor hardhouten vlonderplanken. Het bestaat voor meer dan 60% uit houtvezels waardoor het alsnog een natuurlijk uiterlijk heeft. Composiet is te bewerken met de gebruikelijke gereedschappen voor hout. Je kunt het terras compleet afwerken met aluminium hoekprofielen op kleur.

Composiet vlonderplanken

Vlonderplanken met co-extrusie

Bij ons vind je composiet vlonderplanken met co-extrusie. Dit is een techniek waarmee meerlaags producten te maken zijn. Er wordt een extra laagje gelegd om het normale composiet wat de kwaliteit van de plank sterk verbetert. Het vermindert de verkleuring, want die is dan echt minimaal. Door het extra laagje kan vuil nagenoeg niet intrekken en zijn de planken eenvoudig schoon te maken. Ook zijn er geen onderlinge kleurverschillen te vinden tussen de verschillende producties. Door de ronde kamers in het composiet zijn de planken met co-extrusie nog sterker dan de traditionele planken met de rechthoekige kamers.

Composiet vlonderplanken Composiet vlonderplanken

Wil je dit eens komen bewonderen in onze winkel? Dat is mogelijk! Je ontdekt heel goed de voordelen van deze planken en onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Bekijk onze openingstijden >

Composiet vlonderplanken

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden