Rabatdelen

Heerlijk genieten in jouw perfecte tuin en genieten van het buitenleven! Dat is waar we het voor doen. Jouw tuin moet de plek zijn waar je tot rust komt. Je zoekt in jouw tuin naar privacy en beschutting.

Meer privacy in de tuin

Met behulp van een schutting of een overkapping creëer je dit! Je kunt ervoor kiezen om gewoon hout te gebruiken. Maar met rabatdelen creëer je net even iets meer privacy. Maar waarom gebeurt dat met rabat en niet met gewoon hout? Dit komt omdat de sleufpalen van bijvoorbeeld de schutting zo gemaakt zijn dat de planken erin geschoven worden. Rabatdelen hebben een messing en een groef waardoor de planken zo in elkaar vallen. Dat is ideaal want daarom is montage met schroeven niet nodig. Je kunt bovendien ook zelf bepalen hoeveel planken je op elkaar schuift en daarmee dus ook de hoogte van jouw tuinafscheiding. En zo creëer je volledige privacy omdat er geen doorkijk meer mogelijk is.

Rabatdelen

Om jouw rabatschutting van geïmpregneerd hout genoeg te beschermen tegen vocht, adviseren wij om beton als onderconstructie te gebruiken. Deze zorgen er namelijk voor dat het hout dan niet de grond aanraakt. Er kan dan geen vocht in het hout trekken en daardoor gaat het hout ook langer mee. Nieuwsgierig hoe dit precies zit? Onze collega’s van de tuinafdeling helpen je graag om het verschil te laten zien.

Wil je dit eens komen bewonderen in onze winkel? Dat is mogelijk! Je ontdekt heel goed de voordelen van deze planken en onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Bekijk onze openingstijden >

Rabatdelen

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden