Steigerplanken

Steigerplanken zijn al jaren populair, voor zowel binnen als buiten. Met steigerplanken kun je ideaal zelf aan de slag met het bouwen van tuinmeubelen, schuttingen en overkappingen maken. Je creëert een stoere uitstraling in de tuin.

Bouw jouw eigen ontwerp

Vooral de onbehandelde steigerplanken zijn ideaal voor het bouwen van jouw eigen ontwerp. Je creëert bijvoorbeeld heel gemakkelijk een eigentijdse terrasvloer voor in de tuin. Maar het is ook zeker mogelijk om de planken groen te laten impregneren. De planken zijn gemaakt van vurenhout. Kortom, met steigerplanken geef je jouw mooie tuin net die extra stoere touch die jouw tuin nodig heeft.

Wil je dit eens komen bewonderen in onze winkel? Dat is mogelijk! Je ontdekt heel goed de voordelen van deze planken en onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Bekijk onze openingstijden >

Steigerplanken

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden