Vlonderplanken

De natuur ruiken, de zomer voelen en lekker buiten zijn. Dat is iets wat veel mensen wel zien zitten. Lekker buiten eten en genieten van een wijntje op een zwoele zomeravond! Met een terras creëer je deze rustige en warme sfeer in de tuin. Wat hierbij helpt zijn vlonderplanken.

Verschillende soorten en maten

Vlonderplanken zijn er in verschillende soorten hout, namelijk: hardhout, Douglas hout en grenenhout. Elk type hout heeft zijn eigen uitstraling en eigenschappen veelal in fijn- en/of grofprofiel. De vlonderplanken dienen zich uitstekend voor het creëren van een eigentijdse vlonder in jouw tuin.

Vlonderplanken

Het is verstandig om te kiezen voor hardhouten vlonderplanken, want hardhout heeft een gemiddelde levensduur van 20-25 jaar. Grenenhout komt over het algemeen uit Europa en gaat 10-15 jaar mee indien deze ook geïmpregneerd is. Douglas hout wordt vaak onbehandeld toegepast en de levensduur van dit hout is 5-10 jaar.

Vlonderplanken

Naast houten planken kun je ook kiezen voor een alternatief, namelijk composiet. Wanneer je klikt op de onderstaande button, dan kom je achter de voordelen van composiet ten opzichte van hout.

Ontdek de composiet vlonderplanken >

Wil je dit eens komen bewonderen in onze winkel? Dat is mogelijk! Je ontdekt heel goed de voordelen van deze planken en onze specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

Bekijk onze openingstijden >

Vlonderplanken

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden