Tuinhuis

Gebrek aan opbergruimte in de tuin? Kies voor een sfeervol tuinhuis voor het opbergen van al uw tuingereedschap en tuinmeubelen. Door de vele modellen en het maatwerk zijn er tuinhuizen en blokhutten voor zowel grote als kleine tuinen. Bekijk de catalogus 2019:

Assortiment tuinhuizen

Boer Staphorst is dealer van de bekende merken Hillhout en Woodvision. Innoverende producten en voorzien van de laatste trends. Het gebruikte hout voldoet aan het PEFC/FSC® keurmerk en is van duurzame kwaliteit. Tuinhuizen zijn in vele modellen verkrijgbaar.

NIEUW: Luxe overkappingen van Trendhout

Een uitgebreid assortiment Douglas hout dat varieert van overkappingen, buitenverblijven, kapschuren, buitenkeukens tot tuinhout. Dit alles is uit voorraad leverbaar zodat wij snel kunnen leveren door de Benelux.

Douglas is de meest duurzame naaldhoutsoort van Europa, heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Het hout is voor vele toepassingen geschikt en valt in de duurzaamheidsklasse III. Onbehandeld heeft het hout gemiddeld een levensduur van tien tot vijftien jaar. Na uitdroging zal het hout steeds harder worden. Voor het produceren van de producten van Trendhout wordt dan ook graag gebruik gemaakt van Douglas hout.
Hieronder ziet u een van de buitenverblijven, genaamd Sienna.

Trendhout - buitenverblijf Siena

Bekijk hier onze overkappingen van Trendhout >

Eigen montage

Een blokhut of tuinhuis monteren is geen gemakkelijke klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de montage door onze vakmensen te laten verzorgen. Hiermee bent u gegarandeerd van kwaliteit en deskundigheid.

Tuinhuis impregneren

Verduurzaamd hout gaat tot wel 5 keer langer mee dan onbehandeld hout. Impregneren beschermt tegen schimmel, weersinvloeden en vergrijzing. Daarnaast voldoet ons geïmpregneerd hout aan alle milieueisen.

Bekijk catalogus 2019 voor alle mogelijkheden tuinhuizen

Woodvision - tuinverblijven brochure 2019

Uw tuinhuis zelf samenstellen

Een tuinhuis is compleet naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan de afmetingen, indeling, met of zonder overkapping en de eventuele extra’s. Daarom verzorgen wij maatwerk.

Kom gerust langs met uw specifieke wensen, samen bespreken we de mogelijkheden!

Neem vrijblijvend contact met ons op >