Tuinhuis

Gebrek aan opbergruimte in de tuin? Kies voor een sfeervol tuinhuis voor het opbergen van al uw tuingereedschap en tuinmeubelen. Door de vele modellen en het maatwerk zijn er tuinhuizen en blokhutten voor zowel grote als kleine tuinen. Bekijk de catalogus 2018:

Assortiment tuinhuizen

Boer Staphorst is dealer van de bekende merken Hillhout en Woodvision. Innoverende producten en voorzien van de laatste trends. Het gebruikte hout voldoet aan het PEFC/FSC® keurmerk en is van duurzame kwaliteit. Tuinhuizen zijn in vele modellen verkrijgbaar.

Uw tuinhuis zelf samenstellen

Een tuinhuis is compleet naar eigen wens samen te stellen. Denk hierbij aan de afmetingen, indeling, met of zonder overkapping en de eventuele extra’s. Daarom verzorgen wij maatwerk. Kom gerust langs met uw specifieke wensen. Samen bespreken we graag de mogelijkheden.

Plan uw afspraak of neem contact op >

Bekijk catalogus 2018 voor alle mogelijkheden tuinhuizen. 

Bekijk de brochure 2018 tuinhuizen > 

Eigen montage

Een blokhut of tuinhuis monteren is geen gemakkelijke klus. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om de montage door onze vakmensen te laten verzorgen. Hiermee bent u gegarandeerd van kwaliteit en deskundigheid.

Tuinhuis impregneren

Verduurzaamd hout gaat tot wel 5 keer langer mee dan onbehandeld hout. Impregneren beschermt tegen schimmel, weersinvloeden en vergrijzing. Daarnaast voldoet ons geïmpregneerd hout aan alle milieueisen.

Kom gerust langs in onze winkel voor vakkundig advies, samen bespreken we de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Tuininspiratie

Heerlijk, het voorjaar is aangebroken! De hoogste tijd dat kinderen weer volop buiten…

Groen, groener, groenst! De trendkleur groen gaan we deze zomer veel zien, in…

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor je het weet is het…

Bekijk onze buitenblogs >