Tuinmeubelen

De mogelijkheden lijken oneindig op het gebied van tuinmeubelen. Heerlijk ontspannen in de loungehoek of gezellig tafelen op het terras met jouw familie en/of vrienden. Je kunt genieten van het buitenleven met ons veelzijdige assortiment. Begin met oriënteren vanaf de bank en bekijk het aanbod wat Boer Staphorst te bieden heeft. Bij Boer Staphorst kies je namelijk voor service en kwaliteit. Je vindt op onze tuinmeubelafdeling verschillende gerenommeerde merken op het gebied van tuinmeubelen.

Want het kopen van tuinmeubelen is een investering voor de komende jaren. Om dus tot een goede & definitieve beslissing te komen welke tuinmeubel je wilt kopen, is het fijn om van te voren het zitcomfort te testen. Dus kom proefzitten in onze tuinmeubelshowroom en ontdek het comfort! Voor elke smaak en stijl hebben wij een bijpassend assortiment.

Zullen we samen opzoek gaan naar jouw tuinmeubel?

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden