Beschermhoezen

Verleng de levensduur van uw tuinmeubelen met bijbehorende beschermhoezen. Beschermhoezen zijn ademend, waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Met een beschermhoes blijven uw tuinmeubelen maar ook de parasol als nieuw!

Door de temperatuurverschillen in Nederland ontstaat er meestal snel condensvorming. Dit heeft als gevolg dat er schimmelvorming kan plaatsvinden op de tuinmeubelen en parasol. Maar dit kunt u voorkomen met een beschermhoes. Deze beschikken namelijk over een ademend membraan. Dit helpt het vocht naar buiten te transporteren en houdt daarmee vuil, stof en regen tegen.

AeroCover beschermhoezen - Boer Staphorst

Doordat de hoezen ‘ademen’ gaat het schimmelvorming tegen. Hierdoor wordt de levensduur van uw tuinmeubel of parasol verlengt. Bij Boer Staphorst vindt u beschermhoezen van AeroCover en Outdoor Covers.

De beschermhoezen van AeroCover

De beschermhoezen van AeroCover zijn vervaardigd van lichtgewicht en UV-bestendig ripstop polyester. Ripstop houdt in dat er horizontaal en verticaal een dikkere draad door het doek geweven is om het materiaal sterker te maken. Hierdoor zijn ze makkelijk hanteerbaar en nemen ze weinig ruimte in. Door de geverfde vezels heeft de stof ook nog eens een hoge kleurechtheid.

AeroCover beschermhoezen - Boer Staphorst

AeroCover is het alternatief voor PVC hoezen, want PVC hoezen kunnen alleen ademen als ze voorzien zijn van ventilatiegaten. Door deze gaten kan vuil en stof binnenkomen, dat is natuurlijk niet de bedoeling en wilt u voorkomen. Met de hoezen van AeroCover is dit niet het geval. Daarnaast is PVC slecht voor het milieu. De hoezen van AeroCover zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zelfs recyclebaar!

Ontdek ons online assortiment van AeroCover >

De beschermhoezen van AeroCover zijn gemakkelijk te bevestigen door het rijgkoord met stopper aan twee kanten. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen voorzien van een handige opbergtas. Deze is bevestigd aan de AeroCover zodat u deze altijd bij de hand heeft.

AeroCover beschermhoezen - Boer Staphorst

AeroCover beschikt over een ruim assortiment aan beschermhoezen in verschillende maten en vormen. De hoezen zijn geschikt voor de volgende artikelen:

  • Tuinsets, stapelstoelen en loungesets (ook voor: L-vorm loungesets, hoekloungesets en lounge-diningsets)
  • Tuinkussens: hierdoor hoeft u niet elke avond meer uw tuinkussens naar binnen te halen, een hoes eromheen en klaar!
  • Parasols (ook voor zweefparasols): de hoezen beschermen de parasol tegen vuil en verkleuring. Daarnaast reduceren de hoezen schimmelvorming; één van de meest voorkomende klachten bij parasols. De parasolhoezen van voorzien van een stok in de hoes. Hiermee is de hoes gemakkelijk te bevestigen.
  • Barbecues (ook voor kogel- en gas barbecues): met de hoezen beschermt u uw barbecue tegen vuil en regen. Hiermee vermindert de condensvorming en tevens de kans op roest.

Goede bescherming van Outdoor Covers beschermhoezen

Outdoor Covers is een toonaangevende specialist in beschermhoezen voor buitenmeubilair. De beschermhoezen worden in eigen productie vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Het merk werkt continue aan verbetering en innovatie van hun producten. Hierbij werken ze nauw samen met internationale en onafhankelijke testinstituten om de kwaliteit zo goede mogelijk te houden. Alle materialen worden getest op verschillende kenmerken zoals UV-licht, waterdoorlatendheid, temperaturen en treksterkte. U bent dan verzekerd van goede kwaliteit!

Beschermhoezen - Outdoor Covers - Aero Covers - 5054-55-56-61-62-63_2-min

Bestel online de beschermhoezen van Outdoor Covers >

De Premium collectie van Outdoor Covers is de nieuwste collectie beschermhoezen. Deze hebben een goede kleurweerstand en perfecte bescherming tegen alle weersomstandigheden. Het materiaal is gemaakt van geverfde vezels, dus een hoge kleurechtheid is verzekerd. De beschermhoezen zijn gemaakt van milieuvriendelijk polyethyleen geweven materiaal. Het materiaal is waterdicht gecoat en zijn netjes afgewerkt waardoor ze goed beschermd zijn tegen water. De beschermhoezen zijn verkrijgbaar in een transparante en grijze kleur.

Beschermhoezen - 05035_03-min Beschermhoezen - 05071_04-min

Ook Outdoor Covers beschikt over een ruim assortiment aan beschermhoezen in verschillende maten en vormen. De hoezen zijn geschikt voor de volgende artikelen:

  • Tuinsets, stapelstoelen en loungesets (ook voor: L-vorm loungesets, hoekloungesets en lounge-diningsets)
  • Tuinkussens: geen gedoe meer ’s avonds met het naar binnen brengen van de tuinkussens.
  • Parasols (ook voor zweefparasols): de hoezen beschermen de parasol tegen vuil en verkleuring.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste beschermhoes? Op onze tuinmeubelafdeling helpen onze specialisten u graag verder met de juiste hoes passend bij uw tuinmeubel of parasol.

Ontdek onze openingstijden >

Beschermhoezen - 05014-15-16-17_05-min