Tuinbanken

Hoe groot of klein de tuin is, in principe past in elke tuin een tuinbank. Super gezellig en een echte toevoeging voor jouw tuin! De tuinbank maak je dan natuurlijk helemaal af met heel veel kussens. Als dat geen genieten wordt!

Tuinbank Greenland Park

Bij Boer Staphorst hebben we de super leuke tuinbank Greenland Park van Garden Impressions. Deze tuinbank combineer je bijvoorbeeld met een lange tafel of je creëert een extra zitje in de tuin om nog even de laatste zonnestralen mee te pakken. Je hoort al, met deze tuinbank heb je echt mogelijkheden genoeg.

Tuinbank Greenland Park

De Greenland Park is gemaakt van het materiaal Vironwood. Dit is een kunststof materiaal met een echte houtlook. Materiaal van goed kwaliteit en dus perfect voor tuinmeubelen. Het heeft de natuurlijke structuur en gevoel van hout, maar gelukkig niet de nadelen van hout. Want dit tuinbankje is makkelijk te onderhouden, volledig recyclebaar en UV-bestendig. Dit hippe tuinbankje is absoluut een klassieker maar dan in een modern jasje gestoken.

Tuinbank Greenland Park

Deze tuinbank van Garden Impressions is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen. Hij is verkrijgbaar in de lengtes 123 cm, 157 cm en 190 cm. Zo kun je zelf kiezen welk bank het beste in jouw tuin past. De kleur van deze bank is Vintage Grey, dus een neutrale kleur die eigenlijk altijd bij de rest van het buitenmeubilair past. Dat wordt heerlijk genieten!

Tuinbank Greenland Park

Meer weten over de Greenland Park of de rest van het assortiment bekijken?
Kom dan eens langs in onze winkel! Onze tuinmeubelspecialisten geven je namelijk graag advies over onze tuinmeubelen.

Bekijk onze openingstijden >

Tuinbank Greenland Park