Tuinmeubel inspiratie

Het ultieme buitenleven

Het kopen van tuinmeubelen is een investering voor de komende jaren. Je kunt genieten van het buitenleven met ons veelzijdige assortiment. Begin met oriënteren vanaf de bank en bekijk het aanbod wat Boer Staphorst te bieden heeft. Bij Boer Staphorst kies je namelijk voor service en kwaliteit. Je vindt op onze tuinmeubelafdeling verschillende gerenommeerde merken op het gebied van tuinmeubelen. Zullen we samen op zoek gaan naar jouw tuinmeubel?

Loungeset Cucina Loungeset Midori

Tuinset Accor

Tuinset Delphine Diamond Tuinset Ramblas

Tuintafel Luxor

Tuinbank Greenland Park Loungestoel Ki

Loungestoel Mizu

Tuinmeubelshowroom

Naast alle prachtige online beelden, is het een aanrader om onze tuinmeubelen ook in het echt te ervaren. Wij nodigen je dan ook graag uit voor een bezoek aan onze showroom, waar je een veelzijdig assortiment vindt.  In onze tuinmeubelshowroom vind je voor iedereen wat wils! Kom eens langs om heerlijk te gaan proef zitten op de tuinmeubelen.

Ontdek onze tuinmeubelshowroom >

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden