4 Seasons tuinmeubelen

Vier elk seizoen het buitenleven met de tuinmeubelen van 4 Seasons Outdoor! Boer Staphorst is een 4 Seasons Outdoor shop waarbij het assortiment fors is uitgebreid en waarbij je door middel van een digitale zuil kunt zien hoe de set in jouw tuin staat. Onze tuinmeubelspecialisten helpen je graag met het uitkiezen van de juiste set.

Het merk 4 Seasons Outdoor is een toonaangevend tuinmeubelmerk in zowel Nederland als België. 4 Seasons Outdoor kenmerkt zich als merk door de unieke en innovatieve ontwerpen. Ze blinken uit in kwaliteit, hebben oog voor detail en sluiten aan bij elke stijl. Het merk heeft voor ieder wat wils.

Hoogwaardige tuinmeubelen waarmee je eindeloos van de zon kunt genieten, maar die tegelijkertijd ook tegen een buitje kunnen. De uitgebreide collectie biedt tuinmeubilair en accessoires van hoogwaardig materiaal zoals wicker, aluminium, teak en textileen. De collecties bieden een passende set voor elke tuin en iedere stijl. De handgemaakte tuinmeubelen zien er ieder jaar weer als nieuw uit zonder enig onderhoud. Een zeer innovatief merk met klasse!

Vind jouw inspiratie

Loungeset Cucina

Tuinset Santander - 4 Seasons Outdoor Loungeset Santander - 4 Seasons Outdoor

Sofaset Coast - 4 Seasons Outdoor

Sofaset Capitol - 4 Seasons Outdoor tuinmeubelen