Hartman tuinmeubelen

Met al meer dan 50 jaar ervaring weet Hartman als geen ander hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt. Hartman ziet haar tuinmeubelen nooit als een gewoon “meubel”. Tuinmeubelen brengen sfeer in jouw tuin en staan garant voor ultieme tuinbelevingen met familie en/of vrienden.

Koop je in de periode van vrijdag 15 mei t/m 1 juli 2020 drie stoelen van de Sophie serie, dan krijg je de 4e stoel naar keuze gratis!

Hartman staat voor garantie, door de jarenlange ervaring, voor een kwalitatief goed product. Met de slogan “Hartman, daar geniet je langer van” onderstrepen ze de kwaliteit van haar producten en leveringsprogramma. Het merk heeft een ruime collectie in tuinmeubelen met materialen als kunststof, teakhout en aluminium. Op deze markt probeert Hartman te blijven vertrouwen op haar naam én op het innovatieve karakter van het merk. Zo zorgen ze ervoor dat de tuinmeubelen maar ook accessoires altijd nét een meer waardevolle uitstraling krijgen.

Hartman heeft enkele merkwaarden opgesteld om jou optimaal te laten genieten van het buitenleven en jarenlang plezier te laten hebben van uw tuinmeubelen. De tuinmeubelen en accessoires zijn stijlvast, kleurecht en stevig blijven. Elk ontwerp wordt veelvuldig getest in het testcenter op sterkte, weersbestendigheid en kleurechtheid. Daarnaast heeft elk ontwerp een exclusief design! Ieder jaar probeert het merk de nieuwste technieken uit, volgen de trends en zorgen voor de meest comfortabele tuinmeubelen.

Hartman vindt het zitcomfort van de tuinmeubelen erg belangrijk. Daarom zorgen de ergonomische vormen en het gebruik van de nieuwste technieken ervoor dat de tuinmeubelen optimaal zitcomfort bieden en makkelijk te onderhouden zijn. Als laatste zijn alle tuinmeubelen ontworpen om het u zo makkelijk mogelijk te maken en extra lang te kunnen genieten van de tuinmeubelen met familie en/of vrienden. Kortom samen genieten van het buitenleven!

Vind jouw inspiratie

Tuinset Sophie - Hartman tuinmeubelen

Tuinset Sophie - Boer Staphorst Tuinset Sophie - Hartman tuinmeubelen

Lounge sofaset Canberra

Loungeset Frank Lounge sofaset Canberra

Tuinset Delphine Diamond