Tuinset Santander

Een tuinset met passie, dat is de tuinset Santander! De subtiele kuip van de stoel heeft prachtige vormen en is gevlochten met een brede rope draad. Deze tuinset wil iedereen wel in de tuin hebben staan! Verkrijgbaar in de kleur Mid Grey.

De comfortabele kussens van tuinset Santander zorgen voor een perfect zitcomfort en door de Olefin hoezen zijn ze ook bestand tegen alle weersinvloeden. De kussens zorgen ervoor dat het water door de kussens heengaan en daardoor hun vorm blijven behouden. Kleur, design en comfort komen samen bij deze mooie tuinset.

De stoelen van tuinset Santander hebben een strak onderstel van teakhout in een lichte whitewash. Op dit aluminium onderstel zit rope van goede kwaliteit gevlochten. Dit maakt dat de tuinset het hele jaar door buiten kan blijven staan. In combinatie met de stoelen maakt de Derby Triangle tuintafel het helemaal af. De combinatie van aluminium en het teakhouten tafelblad maakt dat het perfect bij de stoelen past. En zo zit je op een originele manier bij elkaar. Ook handig is dat de poten onder de tafel stelvoetjes heeft, waarmee je de tafel kunt rechtzetten.

Ga terug naar het overzicht >

Tuinset Santander 7-delig

Kleur: Mid Grey
Bestaande uit:

  • 6 x Santander dining stoel
  • 1 x Derby Triangle tuintafel. Afmeting 170 cm.


Meer weten over de tuinset Santander of een afspraak maken?
Kom dan eens langs in onze winkel! Onze tuinmeubelspecialisten geven u dan graag advies over de tuinmeubelen.

Bekijk onze openingstijden >