Schaduwdoeken

Natuurlijk kunnen we allemaal genieten van het heerlijke zonnetje wat regelmatig schijnt. Maar soms heb je wel eens behoefte aan wat schaduw op je terras of gazon. Overweeg dan eens de keuze voor een schaduwdoek. Voor velen is een schaduwdoek ideaal en hieronder leggen we graag uit waarom.

Bepaal je eigen schaduw

Met een schaduwdoek, ook regelmatig zonnedoek genoemd, kun je zelf bepalen hoeveel schaduw je in de tuin wilt. Je creëert op eenvoudige wijze een schaduwrijk terras in de tuin. Houd er wel altijd rekening een schaduwdoek bevestigd moet worden met haken of touwen aan palen. Een schaduwdoek geeft een beschermend effect voor jouw terras. Dit kan bijvoorbeeld voor de zon, inkijk of regen.

Schaduwdoeken

Dé producent van schaduwdoeken

Wij verkopen schaduwdoeken van het merk Nesling. Sinds 2005 is Nesling de producent van schaduwdoeken. Je kunt in dit assortiment kiezen uit verschillende afmetingen, types en vormen doeken. Hetgeen wat past in jouw tuin. De Coolfit doeken zijn gemaakt van een sterke HDPE stof. Deze HDPE stof bevat een UV filter dat tot 95% van de schadelijke UV-straling tegenhoudt. Super functioneel en handig dus! Maar misschien nog wel belangrijker, je creëert een gezellige en decoratieve plek in jouw tuin.

Schaduwdoeken

Naast de Coolfit serie heeft Nesling ook waterdichte Dreamsail schaduwdoeken. Zo kun je tijdens een klein buitje gewoon buiten blijven zitten zonder dat je naar binnen hoeft. Je kunt met deze doeken rekenen op kwaliteit. Dit merk je niet alleen aan het stevig geweven polyester, maar ook aan de afwerking van de doeken. Om het doek op te kunnen hangen, worden standaard bevestigingsmaterialen van de hoogste kwaliteit RVS meegeleverd. De schaduwdoeken van Nesling kunnen gebruikt worden in zowel rustieke als moderne tuinen.

Ben jij nieuwsgierig naar ons assortiment schaduwdoeken? Je kunt het assortiment vinden op onze tuinmeubelafdeling, op de 1e etage.

Ontdek hier het assortiment online >

Schaduwdoeken Schaduwdoeken

Schaduwdoeken Schaduwdoeken

Schaduwdoeken

Schaduwdoeken Schaduwdoeken

Schaduwdoeken Schaduwdoeken