Zonnescherm Ipanema

Met zonnescherm Ipanema heb je te maken met één van de top zonneschermen uit de Verano collectie. Het is een cassettescherm van topkwaliteit! En omdat de Ipanema kan worden voorzien van geïntegreerde ledverlichting is deze ook nog eens extra populair.

Dé cassette oplossing voor in jouw tuin

Het zonnescherm Ipanema is een cassettescherm van topkwaliteit tot een maximale breedte van 6 meter en een maximale uitval van 3 meter. Het zonwerende doek is volledig in de cassette geplaatst en daardoor optimaal beschermd tegen vuil en de Nederlandse weersinvloeden. De oprolbuis van het zonnescherm wordt in zijn geheel verborgen in de cassette en hierdoor is deze onzichtbaar. De Ipanema kun je daarnaast alleen met een elektrische bediening bestellen.

Eigenschappen van de Ipanema

Het zonnescherm kan zowel aan de muur als het plafond gemonteerd worden. Kies je ervoor om de Ipanema te plaatsen aan het plafond, dan kun je de hellingshoek instellen van 17 tot 70 graden. Maar kies je voor montage aan de muur, dan kun je kiezen voor hellingshoek van 5 tot 70 graden. Dit grote instellingsbereik maakt het zonnescherm zeer onderscheidend en functioneel. Het is namelijk zo dat je het zonnescherm precies kunt aanpassen aan jouw gewenste doorloophoogte en de stand van de zon.

Zonnescherm Ipanema - Boer Staphorst

De Ipanema beschikt over het GS-keurmerk. Dit houdt in dat het product voldoet aan de hoge en strenge kwaliteit- en veiligheidseisen. Daarnaast is zonnescherm Ipanema voorzien van elektrische bediening, waardoor je met slechts één druk op de knop jouw zonnescherm kunt bedienen. Ook is er de mogelijkheid om het te voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat voor extra comfort. Dit zorgt ervoor dat je niet eens meer op de knop hoeft te drukken. Verder is het mogelijk om geïntegreerde ledverlichting aan het zonnescherm toe te voegen. Ideaal als je ’s avonds buiten zit en toch graag licht wilt om die laatste bladzijdes in jouw boek uit te lezen.

Zonnescherm Ipanema

Het zonweringsdoek

Bij het aanschaffen van een zonnescherm is de keuze in kleur en kwaliteit van het doek minstens zo belangrijk. De collectie doeken van Verano zijn daarbij uitsluitend van de kwaliteitsmerken Tibelly, Swela en Dickson, dé marktleiders op het gebied van acryldoeken voor buitenzonwering. Door de water- en vuilafstotende laag op de doeken, is het onderhoud ervan heel eenvoudig. Wanneer het doek vies is, dan neem je deze af met lauw water en een borstel. Zo heeft jouw doek een lange levensduur.

Zonnescherm Ipanema - Boer Staphorst

Op zoek naar een elegante, praktische en veilige zonwering? Dan is het zonnescherm Ipanema voor jou dé oplossing! Heb je interesse in een Ipanema of wil je meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met onze zonweringsspecialist. Zij helpen je dan graag verder!

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - zonwering

Heeft u een vraag over onze zonwering of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden