Zonnescherm Porto

Zonnescherm Porto is een zeer populair semi-cassette zonnescherm binnen de collectie van Verano. Het terrasscherm heeft zijn populariteit te danken aan de strakke vormgeving, betaalbaarheid en de perfecte bescherming tegen zonlicht. Daarnaast is het terrasscherm gemaakt van hoogwaardig aluminium en goed beschermd tegen weersinvloeden.

Een absolute semi-cassette oplossing

Zonnescherm Porto is een semi-cassette zonnescherm met een uitval tot en met 3 meter en een breedte tot en met 6 meter. Door de semi-cassette oplossing is het zonwerende doek in de gesloten positie alleen aan de onderkant zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat het zonnescherm extra goed beschermd is tegen verschillende weersinvloeden. Daarnaast is het stevige profiel gemaakt van hoogwaardig aluminium waardoor het zonnescherm jarenlang meegaat. En dat allemaal ook nog eens voor een mooie prijs!

Zonnescherm Verano Heeswijk

Bediening van de Porto

Het zonnescherm Porto is heel gemakkelijk te bedienen met de hand en dit alles door middel van een draaistang. Maar het is ook zeker mogelijk om elektrische bediening toe te voegen aan het zonnescherm. Daarnaast kun je als extra optie kiezen voor een tijdklok of een zon- of windautomaat. Deze extra opties zorgen er namelijk voor dat het zonnescherm volledig automatisch opent of dicht gaat op het moment dat je dat allemaal zelf wilt.

Zonnescherm Porto op maat
Stel jouw ideale zonnescherm Porto naar eigen wens samen zodat deze volledig aansluit op jouw terras met ook nog eens de ideale doorloophoogte. Heb je echter een diep terras in de tuin? Dan past het zonnescherm Santos wellicht beter bij jouw tuinsituatie. Want dit zonnescherm heeft namelijk een uitval van maar liefst 3,5 meter!

Bekijk het zonnescherm Santos >

Zonnescherm Santos

De verkrijgbare kleuren
De kast van dit zonnescherm kan worden uitgevoerd in maar liefst vier moderne kleuren: crème/wit, aluminium en antraciet. Het zonnedoek is daarnaast verkrijgbaar in meer dan 100 trendkleuren voor een eindeloze variatie. Deze hoge kwaliteitsdoeken bieden de beste bescherming tegen schadelijke UV-straling en zorgen voor beschutting. Uiteindelijk kies je dan voor een zonnescherm die perfect past bij jouw tuin en maak je ook nog eens het hele plaatje compleet!

zonnescherm-zonwering-somfy-boer

Heb je interesse in zonnescherm Porto of wil je meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met onze zonweringsspecialist. Zij helpen je dan graag verder!

 

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - zonwering

Heeft u een vraag over onze zonwering of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden