Zonnescherm Santander

Een van de meest luxueuze zonneschermen uit onze collectie, namelijk zonnescherm Santander. Doordat de zijkappen van dit scherm een blinde bevestiging hebben, zorgt dit voor een stijlvolle afwerking. Heb jij een moderne tuin? Dan is dit zonnescherm zeker iets voor jou!

Kies voor de Santander

Doordat de Santander een modern en strak zonnescherm is is dat een absolute eyecatcher voor in de tuin. De zijkappen van de rechthoekige cassette hebben aan beide kanten een blinde bevestiging. Dit zorgt dan ook voor een stijlvolle afwerking van het scherm. Wanneer het zonnescherm is gesloten, dan zit het doek volledig opgesloten in de cassette waardoor het scherm altijd is beschermd tegen regen en vuil. Daarbij zorgt een afloop in de bovenbak van het knikarmscherm ervoor dat er geen lekstrepen op ontstaan, wel zo prettig.

Zonnescherm Santander

Zonnescherm Santander heeft een maximale breedte van 7 meter en een maximale uitval van 4 meter. Dit zorgt ervoor dat het zonnescherm vooral geschikt is voor vooral brede en diepe terrassen in de tuin. Met de keuze uit vier standaard systeemkleuren en maar liefst méér dan 100 verschillende doekkleuren. Het zonnescherm pas je dus heel gemakkelijk aan op de stijl van de woning.

Door de water- en vuilafstotende laag op de doeken van dit zonnescherm, is het onderhoud ervan heel eenvoudig. Wanneer het doek vies is, dan neem je deze af met lauw water en een borstel. Zo heeft jouw doek een lange levensduur.

Zonnescherm Santander

Op zoek naar een strakke en moderne zonwering? Dan is het zonnescherm Santander zeker iets voor jou! Heb je interesse in zonnescherm Santander of wil je meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met onze zonweringsspecialist. Zij helpen je dan graag verder!

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - zonwering

Heeft u een vraag over onze zonwering of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden