Zonnescherm Santos

Een verrassend compleet cassettescherm dat beschikt over twee belangrijke eigenschappen: compactheid én stevigheid. Daarnaast ben je met het volgende zonnescherm altijd beschermd tegen schadelijke UV-straling. En dit zonnescherm is de Santos!

Ga voor zonnescherm Santos

Beschik jij over een diep terras in de tuin? Dan is het zonnescherm Santos het meest geschikt voor jou! Waarom horen we je denken? Met een uitval van maar liefst 3,5 meter kan namelijk vrijwel ieder terras worden beschut tegen de zon. Daarnaast is de Santos ook nog stevig met de extra stevige knikarmen, heeft het de mogelijkheid tot luxe LED-verlichting, is er keuze uit een plafond- of wandmontage én is het zonnescherm standaard voorzien van elektrische bediening. Dit is dé ideale zonweringsoplossing! Wil je gaan voor optimaal gebruikersgemak, ga dan voor de Santos!

Voordelen van zonnescherm Santos

Stevige knikarmen
Als eerste beschikt het zonnescherm over zeer stevige knikarmen. Dit houdt in dat het scherm goed bestand is tegen de wind. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als het hard waait en jij het zonnescherm nog uit hebt.

Zonnescherm Santos

Extra lange uitval
De hellingshoek van de Santos is in te stellen tussen de 5 en 70 graden. Daarnaast is het zonnescherm beschikbaar tot een maximale breedte van 6 meter en met een maximale uitval van 3,5 meter. Dit maakt de Santos dan ook ideaal voor diepe terrassen! Daarnaast heb je de keuze uit plafond- en wandmontage.

Zonnescherm Santos

Luxe verlichting
Daarnaast kan de Santos worden uitgerust met een speciaal geïntegreerde LED-verlichting in de knikarmen. Dit geeft namelijk een luxe uitstraling en zorgt ook nog eens voor optimaal comfort. Zo kun je heerlijk beschut en sfeervol genieten van een heerlijke zomeravond op jouw terras!

Zonnescherm Santos

Doekkleuren
Zonnescherm Santos is verkrijgbaar in méér dan 100 unieke hoge kwaliteitsdoeken voor een eindeloze variatie. De selectie hoge kwaliteitsdoeken bieden de beste bescherming tegen schadelijke UV-straling en zorgen daarmee voor beschutting. Neem eens een kijkje tussen alle kleuren in onze winkel en laat je dan volop inspireren!

Heb je interesse in zonnescherm Santos of wil je meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak met onze zonweringsspecialist. Zij helpen je dan graag verder!

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - zonwering

Heeft u een vraag over onze zonwering of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.
  • * verplichte velden