Tuinmeubelen

Heerlijk ontspannen in de loungehoek, zonnebaden op een ligbed of gezellig tafelen op uw terras met familie en vrienden. Geniet van het buitenleven met ons veelzijdige assortiment tuinmeubelen; van loungesets tot picknicktafels en parasols. Van bekende merken als Hartman en 4Seasons. Ook zijn wij premium dealer van het jonge en het trendy merk Beach7.

Het kopen van tuinmeubelen is een investering voor de komende jaren. Om een definitieve beslissing te maken, is het fijn om het zitcomfort van allerlei soorten tuinmeubelen te testen. Kom proefzitten in onze showroom en ontdek het comfort van onze tuinmeubelen!

Een persoonlijk advies van onze tuinmeubelspecialist
U heeft een ruimte keuze uit verschillende soorten en materialen tuinmeubelen, zoals hout, aluminium of zelfs natuursteen. Onze tuinmeubelspecialisten helpen u graag verder bij het uitzoeken van uw ideale tuinmeubelset aan de hand van een persoonlijk advies.

Maak een afspraak of neem contact op >

Voor elke stijl en smaak staan onze specialisten van de tuinmeubelafdeling voor u klaar om u te helpen bij een passend tuinmeubilair.

Onze tuinmeubelen: