Loungeset Santander

4 Seasons Outdoor heeft een uitgebreide collectie aan tuinmeubelen, maar de loungeset Santander valt zeker op! De loungeset is namelijk helemaal naar eigen wens samen te stellen door verschillende elementen te combineren en aan elkaar te koppelen. Verkrijgbaar in de kleur Mid Grey.

Zoals duidelijk is geworden kunt u loungeset Santander in verschillende opstellingen krijgen, maak bijvoorbeeld eenvoudig een kleine hoekbank of kies voor een ruime U-opstelling. De loungeset heeft een bijzonder design en de ronde vormen creëren een moderne look. Door de rustieke teakpoten en de strakke rope leuningen is de loungeset perfect in balans.

Door de dikke loungekussens heeft de loungeset Santander een fijn zitcomfort. Het materiaal is van goede kwaliteit, zowel van de frame als de kussen hoezen. Het rope materiaal is strak gevlochten om het aluminium frame heen. Daarnaast hebben de teakhouten poten een behandeling gehad met white-wash. De kussen hoezen zijn bestand tegen alle weersinvloeden doordat ze zijn voorzien van Olefin stof. Dit betekent ook dat de loungeset het hele jaar door buiten kan blijven staan. Deze set is goed te combineren met de Gabor koffietafel.

Ga terug naar het overzicht >

Loungeset Santander 4-delig

Kleur: Mid Grey
Buitenmaat hoekopstelling: 240 x 310 cm
Bestaande uit:

  • 1 x chaise longue rechts
  • 1 x chaise longue links
  • 1 x corner
  • 1 x center
  • 1 x Gabor koffietafel. Afmeting Ø 90 cm.


Meer weten over de loungeset Santander of een afspraak maken?
Kom dan eens langs in onze winkel! Onze tuinmeubelspecialisten geven u namelijk graag advies over de tuinmeubelen.

Bekijk onze openingstijden >