Standenstoel Troy

Uniek & innovatief: dat zijn de kenmerken van standenstoel Troy van het merk Hartman. Met deze stoel kunt u zorgeloos genieten en ontspannen in uw tuin! Even heerlijk koffie drinken in de zon of zelfs heel gemakkelijk op het balkon. Verkrijgbaar in de kleur Antraciet.

De standenstoel Troy is een prachtig vormgegeven stoel uit de serie van Hartman. Door het fraaie design komt deze stoel in elke tuin of elk balkon goed tot zijn recht. De stoel is opgebouwd uit een aluminium frame met een textileen rug- en zitgedeelte. Dit maakt de stoel onderhoudsarm en zorgt voor een lange levensduur van de stoel.

Textileen is een gevlochten kunststof en zorgt ervoor dat standenstoel Troy zelfs zonder kussen heerlijk zit. De Troy kenmerkt zich door comfort, zowel de rug- als het zitvlak zijn ergonomisch voorgevormd waardoor uw lichaam perfect ondersteund wordt. De stoel kan gedurende het jaar buiten blijven staan, maar wel wordt geadviseerd om deze gedurende de winterperiode op te bergen. Is dit niet mogelijk, dan kunt u de stoel het beste afdekken.

Ga terug naar het overzicht >

Standenstoel Troy

Kleur: Antraciet
Materiaal: Aluminium
Afmetingen: 65,5 x 61 x 114 cm
Hoogte armleuning: 63,5 cm
Hoogte zitgedeelte: 44 cm

Meer weten over de standenstoel Troy?
Kom dan eens langs in onze winkel! Onze tuinmeubelspecialisten geven u graag advies over de tuinmeubelen.

Bekijk onze openingstijden >