Tuinset Albert Kuip Garden

Voor degene die denkt dat Zuiver alleen maar woonaccessoires en meubelen voor binnen in het assortiment heeft, heeft het niet bij het rechte eind. Want Zuiver heeft de welbekende Albert Kuip omgetoverd tot een tuinset voor buiten: tuinset Albert Kuip Garden!

Laat de zomer maar komen met de stoel Albert Kuip Garden! De Albert Kuip Garden is het resultaat van een samenwerking tussen Zuiver en design studio APE. Het is een kwalitatief hoogwaardige tuinstoel die de typische Nederlandse zomers met gemak doorstaat. Want doordat de stoel een open ontwerp heeft, is de stoel na een regenbui zo weer droog!

Want deze stevige tuinstoel is zwaar genoeg om niet weg te kunnen waaien, maar is ook licht genoeg om eenvoudig te verplaatsen om in de zon te blijven zitten. De tuinstoel is gemaakt van gegoten aluminium en mooi opengewerkt. Daarnaast is de weerbestendige stoel ook nog eens tot 4 stuks stapelbaar. Ook kunt u de stoel extra comfortabel maken met het los verkrijgbare Albert Kuip zitkussen, die in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs of bruin is te verkrijgen.

In combinatie met deze stoelen past de bistrotafel Albert Garden hier perfect bij. Deze ronde buitentafel is ideaal om een volwaardige eethoek in uw tuin te maken. Het voordeel van een ronde tafel is dat deze minder ruimte in beslag neemt. De metalen Albert Garden heeft een tafelblad van gehard glas en is dus gemaakt van stevig materiaal.

Ga terug naar het overzicht >

Tuinset Albert Kuip Garden

Kleur stoel: wit, groen, lichtgrijs en donkergrijs
Kleur zitkussen: lichtgrijs, donkergrijs en bruin
Materiaal: Aluminium
Afmetingen stoel: 82,5 x 59,5 x 82,5 cm
Hoogte zitgedeelte: 47,5 cm

Kleur tafel: Antraciet
Materiaal: Aluminium, glas en een poedercoating
Afmetingen tafel: Ø 80 x H76 cm

Meer weten over de tuinset Albert Kuip Garden of een afspraak maken?
Kom dan eens langs in onze winkel! Onze tuinmeubelspecialisten geven u namelijk graag advies over de tuinmeubelen.

Bekijk onze openingstijden >