Tuinset Eco

Voor de unieke tuinset Eco heeft 4 Seasons Outdoor samengewerkt met de bekende Nederlandse ontwerpen Hugo de Ruiter. Door de eenvoud en functionaliteit mag deze tuinset zeker niet ontbreken in de collectie. Verkrijgbaar in de kleur Antraciet met Antraciet kussens en in de kleur Seashell met Light Grey kussens.

De ronde vormen en bijzondere zitting van tuinset Eco staan perfect in contrast met het strakke materiaal. De aluminium buizen en platen zijn gepoedercoat in de kleur Antraciet of Seashell. Wat helemaal handig is aan deze stoelen, is dat ze erg licht zijn en daarom ook stapelbaar. Daardoor kun je heel gemakkelijk de stoelen het hele jaar door buiten laten staan.

Eventueel is het mogelijk om kussens bij de tuinset te kopen, deze kussens zijn dan voor de zitting en de rugleuning. Deze zijn verkrijgbaar in de kleur Antraciet of Light Grey. Deze stoelen kunt u mooi combineren met de Global tafel, deze heeft een marmerlook tafelblad. Iets wat tegenwoordig helemaal hip is, dus onmisbaar in uw tuin!

Ga terug naar het overzicht >

Tuinset Eco 7-delig

Kleur: Antraciet met Antraciet kussens óf Seashell met Light Grey kussens
Bestaande uit:

  • 6 x Eco stoel
  • 1 x Global tafel in de kleur Antraciet. Afmeting 230 x 115 cm.


Meer weten over de tuinset Eco of een afspraak maken?
Kom dan eens langs in onze winkel! Onze tuinmeubelspecialisten geven u namelijk graag advies over de tuinmeubelen.

Bekijk onze openingstijden >