Tuinset Panama

Uniek in de collectie van 4 Seasons Outdoor is de Panama dining chair. Want het design is exclusief, maar tegelijkertijd ook functioneel & minimalistisch. Een musthave dus voor in uw tuin! Verkrijgbaar in de kleur Antraciet.

Bij de tuinset Panama is het zitcomfort echt optimaal. De zitting is namelijk bevestigd in het RVS frame. Het frame is gecoat in mat antraciet en komt helemaal tot zijn recht bij de lichtgrijze stof van de zitting. Deze stof van de zitting voelt zacht aan en is weerbestendig. In de zit zijn mooie lijnen gestikt voor een optimaal comfort en design. Ook de armleuning is van deze stof voorzien.

De stof kan gemakkelijk schoon worden gemaakt met lauw water en zeep mocht deze wel vuil zijn geworden. Ook het RVS frame is weerbestendig en onderhoudsvrij. Wat helemaal handig is, is dat de stoelen stapelbaar zijn tot maximaal 6 stoelen. Dat betekent dat ze nooit in de weg staan. Deze stoelen zijn perfect te combineren met de Goa tafel. De Goa tafel heeft een onderstel van aluminium in de kleur Antraciet en past daarom perfect bij de stoelen.

Ga terug naar het overzicht >

Tuinset Panama 7-delig

Kleur: Antraciet
Bestaande uit:

  • 6 x Panama stoel
  • 1 x Goa tafel met HPL blad. Afmeting 220 x 95 x 75 cm.


Meer weten over de tuinset Panama of een afspraak maken?
Kom dan eens langs in onze winkel! Onze tuinmeubelspecialisten geven u graag advies over de tuinmeubelen.

Bekijk onze openingstijden >