Tuinset Portobello

Lekker van het zonnetje genieten en gezellig met familie/vrienden nog blijven zitten in de tuin tijdens een zwoele zomeravond? Dan is de tuinset Portobello zeker iets voor u! Hij past perfect in de tuin van iedereen die heerlijk wilt ontspannen. Verkrijgbaar in de kleur White.

Tuinset Portobello is gemaakt van rope wicker draad en aluminium frame. Met het aluminium frame straalt de set een moderniteit uit en kunt u hiervan heerlijk genieten tijdens de zomerdagen in uw tuin. Wat helemaal praktisch is, is dat de stoelen stapelbaar zijn. Dus wilt u ruimte creëren, dan stapelt u ze gewoon op.

De kussens van de stoelen zijn van goede kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje. De kussens zijn heel gemakkelijk te wassen wanneer deze vies zijn geworden. Tuinset Portobello is goed te combineren met de Granada tafel. Net als de Portobello stoelen heeft deze tafel een aluminium frame en is het voorzien van een spraystone tafelblad met een dikte van 8 mm. Wanneer een tafelblad spraystone bevat, houdt het in dat deze beschermt is tegen vet en vlekken.

Ga terug naar het overzicht >

Tuinset Portobello 7-delig

Kleur: White
Bestaande uit:

  • 6 x Portobello stapelbare stoel
  • 1 x Granada tafel. Afmeting Ø 160 cm


Meer weten over de tuinset Portobello of een afspraak maken?
Kom dan eens langs in onze winkel! Onze tuinmeubelspecialisten geven u graag advies over de tuinmeubelen.

Bekijk onze openingstijden >