Tuinmeubelgarantie

De lente staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer naar buiten gaan! Onze tuinmeubelen van Beach7, 4 Seasons en Hartman zijn niet alleen comfortabel maar voldoen ook aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze tuinmeubelspecialisten stellen het assortiment tuinmeubelen zorgvuldig met veel passie voor u samen. Hierdoor hebben wij veel vertrouwen in de kwaliteit van onze tuinmeubelen!

Weerbestendige tuinmeubelen

Zoals de naam het al zegt bij 4 Seasons Outdoor; 4 seizoenen buiten! De tuinmeubelen van 4 Seasons kunt u met een gerust hart het gehele jaar buiten laten staan. Daar zijn deze tuinmeubelen voor gemaakt en uitvoerig voor getest. Het aluminium frame van de tuinmeubelen is voorzien van een sterke poedercoating en de volkunststof draden zijn van een dermate hoge kwaliteit dat het klimaat in Nederland geen invloed heeft op de levensduur. Dit betekent dat 4 Seasons 5 jaar garantie op haar tuinmeubelen geeft.

Hularo wicker

Op alle tuinmeubelen gebruikt het merk Hularo wicker. Dit is het kunststof draad dat om het aluminium frame van het tuinmeubel zit gevlochten. Door de combinatie van het aluminium frame en het gebruik van kunststof wickerdraad zijn de tuinmeubelen van 4 Seasons zeer onderhoudsvriendelijk. Het aluminium kan niet roesten en het Hularo wicker kan niet gaan rotten of schimmelen. Op de tuinmeubelen met Hularo wicker geeft 4 Seasons maar liefst 10 jaar garantie!

Sofa set Luxor - Boer Staphorst

Ondanks de 10 jaar garantie kunt u ervoor zorgen dat de tuinmeubelen nog langer meegaan. Onder andere door het gebruik van beschermingsmiddelen en een beschermhoes blijven de tuinmeubelen langer mooi. De beschermhoes zorgt ervoor dat het UV-licht geen invloed uitoefent op de kleur en kwaliteit. Deze maatregelen zijn niet persé nodig, maar hebben altijd een positieve invloed op de levensduur van uw tuinmeubelen.

Ontdek hier onze tuinmeubelen >

Weerbestendige kussens

De regen maakt geen kans bij de weerbestendige kussens van 4 Seasons. Door het speciale Quick Dry Foam loopt het regenwater dwars door het kussen heen, terwijl tegelijkertijd de stof Dacron ervoor zorgt dat het kussen zijn vorm behoudt. Dankzij het hoogwaardige Olefin hebben de kussens een zacht en vriendelijk karakter. Dit zorgt ervoor dat de kussens ook lekker zitten waardoor u de lange zomeravonden met familie en/of vrienden kunt doorbrengen.

4 Seasons weersymbolen - Boer Staphorst   Soft foam kussens - Boer Staphorst   10 jaar garantie - Boer Staphorst

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Beach7 heeft een brede keuze qua stijl en biedt hierdoor voor elke stijl wat wils. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit teakhout, aluminium, wicker of een combinatie van deze materialen. Deze materialen zijn van hoge kwaliteit, wat ervoor zorgt dat de meubelen zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. De meubelen zijn altijd voorzien van mineralen en polyester. Dit zorgt ervoor dat de tuinmeubelen kleurvast en weersbestendig zijn. Beach7 geeft op haar tuinmeubelen 2 jaar garantie.

De bijbehorende kussens zijn allemaal vuil- en waterafstotend. Doordat de vullingen van de kussens van hoogwaardig schuim zijn gemaakt blijft het zitcomfort lang behouden. Handig hieraan is dat de hoezen van de kussens wasbaar zijn doordat ze er makkelijk zijn af te ritsen.

Kwalitatief goede producten

Met meer dan 50 jaar ervaring weet tuinmeubelmerk Hartman hoe je mooie en duurzame tuinmeubelen maakt. Hartman staat voor garantie, door de jarenlange ervaring, voor een kwalitatief goed product. De meubelen zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit materialen en met grote precisie gemaakt. Alle tuinmeubelen en tuinkussens zijn kleurecht en blijven stevig.

Maar kwaliteit ontstaat niet zomaar. De tuinmeubelen worden getest volgens de Europese NEN 581 norm. Ze worden hierbij getest op kleurvastheid, sterkte en weerbestendigheid. Want wat mooi is, moet mooi blijven! U zult jarenlang plezier hebben van deze tuinmeubelen! Het garantietermijn van Hartman verschilt per tuinmeubel, maar het merk geeft maximaal 5 jaar garantie op haar collectie.

Loungeset Jepara sfeer - Boer Staphorst

Naast de hoogwaardige materialen van de tuinmeubelen is het daarnaast ook belangrijk dat ze de juiste verzorging krijgen om de levensduur te verlengen. Onze tuinmeubelspecialisten staat voor u klaar om u te adviseren hoe u het beste uw tuinmeubelen kunt onderhouden!

Bekijk onze openingstijden >