Lees hier wat onze tuinmeubelspecialist jou te vertellen heeft

Het tuinseizoen is begonnen! Ons tuinmeubelspecialisten staan (weer) graag voor je klaar om van jouw tuin een mooi buitenverblijf te maken. Dat kan met verschillende tuinaccessoires of een nieuw tuinmeubel. Wij laten je in deze blog de laatste tuinmeubeltrends zien en hebben bij één van onze tuinmeubelspecialisten het hemd van het lijf gevraagd om zo voor jou de beste informatie en tips te verzamelen. 

De tuin wordt steeds meer een verlengde van het huis, belangrijk is dus om op zoek te gaan naar een tuinmeubel die bij jou en jouw interieur passen! Alleen blijkt dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Ook spelen er meestal bepaalde trends mee. Maar wat zijn de tuinmeubeltrends van dit jaar?

Tuinset Bellevue sfeer - Boer Staphorst

Bekijk hier de industriële tuinmeubelen >

Momenteel zie je dat de stoere industriële meubelen helemaal hot zijn! Denk hierbij aan lounge- en tuinsets met een zwart aluminium frame gecombineerd met teakhout. Een andere trend die we veel zien is het combineren van verschillende stijlen. Zo kun je romantische gevlochten stoelen prima combineren met een stoere tuintafel!

Cactus Dawn-Boer Staphorst

Vind hier alles over wicker tuinmeubelen >

Showroom

Deze trends zijn ook terug te zien in onze showroom. Zo vertelt Hennie, al 15 jaar tuinmeubelspecialist:  “In totaal hebben we meer dan honderd tuinmeubelen in onze showroom staan.” Al deze tuinmeubelen liggen op voorraad. Daarnaast zit er minimaal twee jaar garantie op de tuinmeubelen van Boer. Op sommige sets vijf jaar en een aantal sets zelfs tien jaar garantie.

tuinmeubelshowroom Boer Staphorst

Onderhoud

Ook komt er bij een tuinmeubel vaak een klein beetje onderhoud kijken. Elk soort tuinmeubel heeft weer zijn eigen onderhoudsmateriaal waarmee de tuinmeubel het langste mee gaat. “Bij de aankoop van een Beach7 tuinmeubel krijg je van ons een speciaal meubelpaspoort.” Daarin staat precies omschreven wat voor onderhoud jouw tuinmeubel nodig heeft.

Enthousiast geworden? Via het onderstaande formulier kun je een afspraak inplannen met tuinmeubelspecialist Hennie. Zij helpt jou graag verder met het uitzoeken van jouw tuinmeubel.

  • * verplichte velden
Loungeset Mulini - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *