Tuinonderhoud

Elke tuin verdient het om er mooi bij te liggen. Daarom hebben we bij Boer Staphorst alles voor uw complete tuinonderhoud. Van tuingereedschap tot bewatering en van hogedrukreinigers tot grasmaaiers. Van bekende merken als Gardena, Bosch en Black & Decker. Zo kunt u het hele jaar door lekker genieten in uw eigen tuin!

Niemand zit graag in een tuin vol onkruid, hoog gras of vieze tegels. Het goed onderhouden en schoon houden van de tuin is daarom erg belangrijk. Wij hebben een compleet assortiment tuingereedschap voor uw tuinonderhoud. Van tuinmachines, handgereedschap en bewatering voor:
• Bemesting
• Onkruid wieden
• Grasmaaien, verticuteren en kanten knippen
• Heggen snoeien
• Bladblazen
• Terras reinigen
• Bewatering van het gazon

image-2016-06-01 (3)

In onze webshop verkopen wij een deel van ons assortiment tuinonderhoud. Voor het complete aanbod helpen wij u graag verder in onze winkel met een passend advies.

Bekijk ons online tuingereedschap >

Onze grasmaaiers

Grasmaaiers zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. U heeft de keuze uit handgrasmaaiers voor een klein gazon, een elektrische grasmaaier, een accugrasmaaier voor het snoerloos maaien of een benzinegrasmaaier. Heeft u een groot gazon dan kunt u voor een zitmaaier kiezen. Wilt u liever helemaal niet zelf maaien? Ga dan voor het ultieme gemak en kies voor een robotgrasmaaier.

Gardena robotgrasmaaier

Bekijk ons online grasmaaiers >

Gardena Smart System

Tuinieren op afstand? Dat kan! Met het nieuwe Gardena Smart System kunt u het gazon laten bewateren en verzorgen op afstand. Dus ga gerust op vakantie, geniet, en laat het Gardena Smart System voor uw gazon zorgen. Bij thuiskomst treft u een prachtige tuin aan.

Lees meer over het Gardena Smart System >

Tuinbesproeiing

Op de warmere dagen hebben uw planten en bloemen extra vocht nodig. Daarom hebben we alles voor de bewatering van uw gazon. Van tuinsproeiers, tuinslangen, pompen en buitenkranen. Ook voor het verwijderen van de groene aanslag op uw terras kunt u bij ons terecht.

Gardena Smart Drukopvoerpomp - GA950-0066

Tuinbesproeiing online shoppen >

Beginnen bij de basis?

Moet u beginnen bij de basis en wilt u een tuin aanleggen? Bij Boer Staphorst vindt u ook producten als tuinhout, grind, steen of kunstgras voor het eenvoudig aanleggen van een eigen gazon, terras of vijver. U heeft een ruime keuze uit verschillend soorten materialen, stijlen en prijzen. Van het maken van een plan tot aan de puntjes op de i: voor alle benodigde producten kunt u bij ons terecht.

Meer over onze tuinaanleg >

Een tuinmachine kapot of onderhoud nodig?

Het kan gebeuren dat een machine kapot gaat of onderhoud nodig heeft. In de werkplaats van Boer Staphorst kunt u terecht voor onderhoud, grote of kleine beurt en onderdelen. Ook voor garantieregelingen op gereedschap en machines, gekocht bij ons, gaat u naar onze werkplaats. Onze monteurs kijken helpen u graag, zodat u zo snel mogelijk weer aan het werk kunt!

werkplaats Boer Staphorst

Bekijk alle voordelen van onze eigen werkplaats >