Fiskars tuingereedschap

Het Finse merk Fiskars is een toonaangevend merk op het gebied van tuingereedschap. Bij Boer Staphorst hebben we een ruime collectie Fiskars tuingereedschap voor al uw tuinklussen: voor het snoeien van takken tot blad harken.

fiskars_logo_orange_rgb

Fiskars tuingereedschap staat bekend om zijn functionaliteit en duurzame en innovatieve handgereedschappen. Fiskars zorgt ervoor dat het werken in de tuin aangenamer wordt gemaakt met als doel dat iedereen weer een passie krijgt voor tuinieren.

heggenschaar Boer Staphorst

Voordelen van Fiskars tuingereedschap

Het Fiskars tuingereedschap biedt vele voordelen:

  • Maakt tuinieren leuker
  • Meer kracht met minder inspanning
  • Lichtgewicht, ergonomisch en sterk
  • Scandinavische kwaliteit

Samenwerking met Lodewijk Hoekstra

De bekende tuinman en groenliefhebber Lodewijk Hoekstra werkt vanaf oktober 2015 samen met Fiskars. Hij is een duurzame tuinman en een voorstander van groen denken. Lodewijk is al jarenlang fan en gebruiker van het Fiskars tuingereedschap. Hij vindt kwalitatief en duurzaam gereedschap belangrijk. Door zijn frisse blik en innovatieve ideeën vanuit de praktijk kan Fiskars zijn tuingereedschap nog verder doorontwikkelen. Samen willen ze het plezier in tuinieren terugbrengen bij de consument.

 

Fiskars tuingereedschap

Fiskars tuingereedschap bij Boer Staphorst

Wij hebben een ruime collectie Fiskars tuingereedschap in ons assortiment. Voor al uw tuinklussen vindt u bij ons het juiste tuingereedschap, van takken snoeien tot blad harken. Heeft u vragen over welke bijl u het beste kan gebruiken voor het kloven van hout of welke snoeischaar ook geschikt is voor linkshandigen, vraag het aan onze vakspecialisten.

Onderstaande afbeeldingen geven een kleine impressie van ons Fiskars assortiment. Een gedeelte van het assortiment is ook verkrijgbaar in onze webshop >

Fiskars Staphorst