Gardena cashback

Een robotgrasmaaier is een handige en tijdbesparende manier om uw gazon altijd mooi te houden. Het gazon is namelijk vaak het middelpunt van de tuin. Zodra u de robotgrasmaaier hiervoor gebruikt, hoeft u niet meer zelf te maaien en kunt u ondertussen heerlijk ontspannen terwijl de grasmaaier het werk doet. Zo eenvoudig is het! En een robotmaaier aanschaffen is nu nog aantrekkelijker.

Ontdek het assortiment van Gardena >

Want bij aankoop van een Gardena robotmaaier kunt u nu zelf uw voordeel kiezen. U kunt kiezen tussen 100,- euro cashback, een gratis bovengrondse aanleg of een gratis garage. Deze actie is geldig t/m 31 december 2019.

Actievoorwaarden

  • Meld u aan via refundactie.eu
  • Kies voor cashback, gratis installatie of gratis garage.
  • Laat uw gegevens achter op de website.
  • Stuur de streepjescode van de GARDENA verpakking en een kopie van de kassabon/factuur per post naar: GARDENA Refundactie, Antwoordnummer 1410, 3900 WB VEENENDAAL.
  • Vergeet niet uw unieke Refundcode (RFR code) op de envelop te schrijven. Deze wordt u per e-mail toegestuurd en begint met de letters RFR gevolgd door een aantal cijfers.
  • CashBack: De uitbetaling van de cashback volgt binnen 4 weken nadat de uitgeknipte streepjescode van de GARDENA verpakking en een kopie van de kassabon/factuur per post zijn binnengekomen bij GARDENA.
  • Gratis bovengrondse aanleg: Voor gratis aanleg wordt u gebeld voor een afspraak, binnen 8 dagen nadat de uitgeknipte streepjescode van de GARDENA verpakking en een kopie van de kassabon/factuur per post zijn binnengekomen bij GARDENA. Alleen de robotmaaier wordt aangelegd dus niet het smart system.
  • Gratis garage: De gratis garage wordt verstuurd binnen 4 weken nadat de uitgeknipte streepjescode van de GARDENA verpakking en een kopie van de kassabon/factuur per post zijn binnengekomen bij GARDENA.

* Boer Staphorst behoudt zich het recht voor de voorwaarden te wijzigen, zie onze voorwaarden in de winkel en op www.boer-staphorst.nl.
* Boer Staphorst behoudt zich het recht voor de actie om welke reden dan ook voortijdig te beëindigen.