Kränzle hogedrukreinigers

Nieuw bij Boer: de Kränzle hogedrukreinigers. Kränzle is marktleider op het gebied van kwalitatief hoogwaardige reinigingsmachines. Door het gebruik van de nieuwste technieken en slimme innovaties slaagt Kränzle erin om professionele kwaliteit te integreren in een hogedrukreiniger voor de doe-het-zelvers en professionals.

Over Kränzle hogedrukreinigers

De Kränzle hogedrukreinigers beschikken altijd over de nieuwste innovaties door eigen onderzoek en voortdurende ontwikkeling. De ervaren medewerkers van Kränzle zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen die gebruikers over de hele wereld voordelen brengen op het gebied van hogedrukreinigers.

Kranzle-logo-hogedrukreinigers-boer

De familie K 1050 hogedrukreinigers

Met de compacte vorm, topkwaliteit en nieuw design is er nu een professioneel Kränzle assortiment met een verlaagde prijs, welke voldoet aan de eisen van deze tijd: de familie K 1050 hogedrukreinigers. Deze hogedrukreinigers zijn perfect voor iedere specifieke reinigingstaak rondom huis en tuin.

De familie K 1050 hogedrukreinigers hebben een betrouwbare werking en een bijzonder lange levensduur. Daarnaast zijn ze bedrijfszeker veilig, schoon, geluidsarm en milieuvriendelijk. Kortom, een investering die zich al snel terugbetaalt.

Unieke eigenschappen van de K 1050 Kränzle hogedrukreinigers

  • Een pompkop in messing van hoge kwaliteit
  • Een motor met optimaal vermogen en lange levensduur
  • Een ingenieus systeem van snelkoppelen

Ontdek alle voordelen van het K 1050 assortiment in de onderstaande brochure:

Bekijk de brochure >

kranzle-hogedrukreinigers-k1050-brochure

K 1050 assortiment hogedrukreinigers

Hogedrukreiniger K 1050 TS
De K 1050 TS heeft een houder voor de hogedrukslang. Het apparaat beschikt over een Total-Stop systeem voor het verlengen van de levensduur, en Easy-Start systeem om stroompieken te vermijden. De hogedrukreiniger wordt met 8 meter hogedrukslang meegeleverd en heeft een pistool met snelkoppeling.

kranzle-hogedrukreinigers-ts-boer

Hogedrukreiniger K 1050 TS T
De K 1050 TS T heeft een geïntegreerde slangtrommel. Deze hogedrukreiniger beschikt over een Total-Stop systeem voor het verlengen van de levensduur, en Easy-Start systeem om stroompieken te vermijden. Daarnaast is de hogedrukslang met 12 meter staaldraad versterkt en heeft een pistool met snelkoppeling.

 

kranzle-hogedrukreinigers-boer-staphorst (1)

Hogedrukreiniger K 1050 p
De K 1050 P is een zeer handige, draagbare hogedrukreiniger. Deze hogedrukreiniger heeft een Total-Stop systeem om de levensduur te verlengen. Daarnaast wordt er een 8 meter hogedrukslang meegeleverd en heeft een pistool met snelkoppeling.

kranzle-hogedrukreinigers-boer-staphorst (2)

Meer weten over de professionele Kränzle hogedrukreinigers? Ontdek het allemaal in onze winkel! 

Tuininspiratie

Ongedierte, onkruid of plantenziekten, het zorgt vaak voor overlast. Mieren ondergraven het terras,…

De zomer is voorbij. Buiten zie je de herfstkleuren weer verschijnen. Het zal…

Het lijkt nog heel ver weg, maar voor je het weet is het…

Bekijk onze buitenblogs >