Kassen

Voor de liefhebbers van het verbouwen van groenten en fruit, heeft Boer Staphorst kassen voor in eigen tuin. Wij zijn dealer van ACD kassen: fabrikant van hobbykasten. ACD kassen staat voor kwaliteit met een breed en compleet assortiment. Bekijk de mogelijkheden.

Tuinkas rechte wand

De tuinkassen met rechte wand behoren tot de prestige collectie. Ze zijn gemaakt van een stevige onderhoudsvrije aluminiumconstructie. Verkrijgbaar in verschillende maten en modellen.

tuinkas rechte wand 

Tuinkas schuine wand

Een tuinkas met schuine wand behoort ook tot de prestige collectie en heeft daarnaast drie belangrijke voordelen;
   1. betere licht- en warmteopvang
   2. verminderde winddruk
   3. stabielere constructie

Kas schuine wanden

Tuinpaviljoenen

Met een tuinpaviljoen heeft u 365 dagen per jaar tuinplezier en 360 graden tuinzicht. Het hele jaar genieten van uw tuin en het buitenleven. Door de dubbele beglazing blijft de temperatuur aangenaam.

Tunnelkassen

De kweektunnels zijn van topkwaliteit en bestaat grotendeels uit folie. Een foliekas zorgt ervoor dat de grond van de moestuin sneller opwarmt, waardoor u in het voorjaar al aan de slag kan gaan met kweken. Een tunnelkas is ideaal voor een starter met een klein budget.

kassen Boer Staphorst 

Muurkassen

Zoals de naam het al zegt worden muurkassen tegen een muur geplaatst. Het bespaart ruimte in de tuin en als de kas tegen een verwarmde muur wordt geplaatst kan het in een koude periode een klein voordeel opleveren want dan hoeft u iets minder bij te verwarmen.

Intro grow kassen

Wilt u graag beginnen met het kweken van eigen groentes en fruit en heeft u genoeg ruimte in de tuin voor een kas? Dan is een kas uit de intro grow collectie een goede keus. De collectie is een speciale instapcollectie voor beginners en budgetvriendelijk.

 

Meer informatie? Lees de catalogus van 2019 hieronder!

Kom langs en bewonder onze kassen! 

Bekijk hier onze openingstijden >