Voor welke tuinstoel kies jij?

Tuinstoelen zijn er in verschillende uitvoeringen en bieden je de mogelijkheid om een ontspannen plekje te creëren in je tuin. Zo heb je loungestoelen, moderne en verstelbare stoelen. Laat je inspireren door de mogelijkheden. 

Tuinstoelen op het balkon

Als we het over tuinstoelen hebben, wordt er ook vaak gedacht aan een tuin. Maar tuinstoelen kunnen ook prima voor op een balkon! Zorg daarbij wel dat je voldoende ruimte beschikbaar hebt. Ga dus niet voor de grote stoelen. Maar kies juist voor een tuinstoel waarbij de kleur en het materiaal je aanspreekt. Zo zijn er tegenwoordig mooie kunststoffen stoelen te vinden, maar ook een loungestoel van wicker staat erg gezellig! Tip: heb je echt een klein balkon? Kies dan voor stoelen die je kunt inklappen.

Cactus Dawn-Boer Staphorst

Tuinstoelen zelf samenstellen

Ben je juist op zoek naar een heel tuinset bestaande uit een tafel en stoelen? Dan kan je er voor kiezen om te gaan voor een complete set. Zo heb je één dezelfde soort stijl. Maar je kan je tuinset ook helemaal zelf samenstellen. Ga dan op zoek naar een aantal tuinstoelen die je mooi bij elkaar vindt passen. Ook hierbij kun je mix en matchen! Zo is het leuk om verschillende modellen af te wisselen of juist te gaan voor verschillende kleuren. Gecombineerd met een tuintafel die jij mooi vindt, heb je zo je eigen tuinset.

Bekijk hier onze tuinsets >

Tuinstoelen voor eten en loungen

Je hebt tuinstoelen om lekker op te loungen en tuinstoelen waarop je zit tijdens het eten. Maar wist je dat je die twee ook kan combineren? Met een verstelbare stoel kun je overdag (bijna) languit liggen en genieten van het zonnetje en ’s avonds rechtop zitten tijdens het eten. Ideaal! Daarnaast zijn er talloze tuinkussens die je kunt gebruiken voor op de verstelbare stoel. Zo creëer je het optimale comfort en een gezellig sfeertje in de tuin.

Bekijk de tuinstoelen op onze webshop! >

verstelbare stoelen tuinset Hartman - Boer Staphorst

Nieuwsgierig geworden naar onze tuinsets? Neem dan eens een kijkje in onze tuinmeubelshowroom en kom proefzitten. Onze tuinmeubelspecialisten staan graag voor je klaar!

Bekijk hier de openingstijden >

Tuinset Sophie - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *