Tuinverlichting

Wilt u tijdens de warme zomeravonden nét wat langer buiten zitten dan de zon toestaat? Dat kan met de tuinverlichting van Boer Staphorst. Met tuinverlichting creëert u niet alleen sfeer, maar ook een gevoel van veiligheid als u in het donker thuis komt.

Tuinverlichting uitzoeken

Het plaatsen van tuinverlichting is geen gemakkelijke klus, voor zowel een grote als kleine tuin. Handig is om hiervoor een verlichtingsplan op te stellen. Dit maakt de keuze voor de juiste verlichting gemakkelijker en zorgt er ook voor dat het resultaat echt voldoet aan uw wensen. In onze blog hebben wij een zes stappenplan ontwikkeld waarmee u eenvoudig een verlichtingsplan kunt opstellen.

Stel uw eigen verlichtingsplan samen >

Al snel genieten van meer sfeer met tuinverlichting? Bestel eenvoudig online > 

Ons assortiment tuinverlichting

Tuinpalen en sokkels
Tuinpalen, ook wel sokkels genoemd, worden vaak gebruikt in de combinatie functionaliteit met sfeer. Verlicht met een tuinpaal bijvoorbeeld de oprit of het tuinpad. Dankzij de vele mogelijkheden, modern of klassiek, creëren tuinpalen een bijzondere sfeer in je tuin. Ga bijvoorbeeld voor de klassieke oud-Hollandse lantaarn. Ook met de plaatsing van de tuinpalen kunt u eindeloos variëren: door deze bijvoorbeeld te plaatsen tussen de planten krijgt u een exotisch resultaat.

tuinverlichting Boer Staphorst

Wandlampen
Wandlampen worden meestal gebruikt voor de functionaliteit. Pas wandverlichting toe naast deuren of op schuttingen. Pas wandverlichting toe op de plekken die u in het donker graag terug wilt vinden. Denk aan de schutting of naast de deuren. Ook schrikken wandlampen ongenodigde gasten in donkere hoekjes af, en voelt u zich een stuk veiliger!

Spotjes
Spotjes zijn een goede keuze als u extra delen van uw tuin wilt verlichten. Kies voor kleine spotjes langs het tuinpad of tussen de beplanting door. Dit onderstreept het karakter van uw tuin en creëert een mooi effect. Plaats bijvoorbeeld spotjes aan de onderkant van een boom om de hoogte te benadrukken in de tuin. Dit geeft zowel in de zomer als in de winter een sprookjesachtig effect.

Tip: afwisseling tussen donkere en verlichte plekjes creëert de mooiste sfeer.

LED-buitenverlichting tuinverlichting

Tuinverlichting aanleggen

Heeft u een tuinverlichtingsplan opgesteld en de juiste tuinverlichting aangeschaft? Dan kunt u beginnen met het aanleggen van uw tuinverlichting. Dat is geen gemakkelijke klus en daarom helpen we een handje met een instructiefilm en stappenplan.

Bekijk het stappenplan >

Duurzame tuinverlichting

Tegenwoordig zijn er steeds meer duurzame mogelijkheden als het om tuinverlichting gaat. U kunt kiezen voor een spaar- of LED-lamp, of een lamp met een bewegingssensor of schemerschakelaar. Zo wordt de verlichting alleen ingeschakeld wanneer u daar behoefte aan heeft. Ook kunt u kiezen voor duurzame tuinverlichting op zonne-energie!

Alle voordelen van LED-verlichting >

Kortom, volop mogelijkheden voor tuinverlichting bij Boer Staphorst. Komt u er toch niet uit? Dan helpen onze tuinspecialisten u graag. Bekijk alvast onze online mogelijkheden buitenverlichting.