Update verbouwing pand

De blauwe loodsen van onze winkel bepaalden 25 jaar lang het aanzicht van Staphorst vanaf de snelweg A28. Zoals sommigen misschien wel hebben gezien krijgt de buitenkant van ons pand een andere kleur en uitstraling. Daarnaast is de bovenverdieping groter geworden d.m.v. een doorgang van de tuinmeubelafdeling naar de woonafdeling. Bekijk hieronder een update van de verbouwing van het pand.

Recente update

Inmiddels vordert onze verbouwing gestaag. De gehele buitenkant is in een nieuw jasje gestoken met het hout en de donkergrijze kleur. Het is direct een heel ander gezicht als je aan komt rijden. Aan de voorkant hebben de kantoren een uitbreiding en een nieuwe look gekregen. Ook hebben de in- en uitgang een metamorfose ondergaan. Voor de buitenkant van het pand plaatste Rollecate de aluminium kozijnen. Het wordt nu tijd om de kantoren van de binnenkant verder af te gaan werken. Hieronder vind je een sfeerimpressie van de huidige status van de verbouwing.

Update verbouwing pand

Update verbouwing pand

Update verbouwing pand Update verbouwing pand

Geen vierkante doos

Lees hier meer over de aanleiding en informatie van de verbouwing. Aan de buitenkant van het pand krijgen de stenen een donkergrijze kleur en het bovenste gedeelte van het pand krijgt mooi lichtbruin hout. De reden van de verbouwing is dat er scheuren in de buitenkant kwamen en de blauwe laag langzaam loslaat. En daarnaast is deze nieuwe kleur meer van de tijd. Er is wel bewust voor gekozen om de vorm van het pand zo te houden. Dat betekent dus dat de kenmerkende zes puntjes blijven bestaan. Want het moet absoluut geen vierkante doos worden.

Update verbouwing pand Update Verbouwing - DSC_0071-min

Sinds de opening aan de Achthoevenweg in 1995 is de buitenkant blauw. De jaren daarna is onze winkel gegroeid door panden van de buren te kopen. Naast dat de buitenkant wordt aangepakt, is aan de binnenkant van de tuinmeubelafdeling naar de woonafdeling op de 1e etage een doorgang gerealiseerd. Ook worden de kantoren aan de voorkant iets uitgebreid, wat betekent dat nu tijdelijk de in- en uitgang iets minder makkelijk te bereiken zijn.

Update Verbouwing Pand DSC6388-min

Eind van het jaar een nieuwe buitenkant

Inmiddels is de linkerkant van het pand al voorzien van de nieuwe uitstraling. En wordt er ook al hard gewerkt aan de rechterkant met het zicht op de snelweg. Tegelijkertijd wordt er ook hard gewerkt aan de in- en uitgang van onze winkel. Zo gebeurt er momenteel overal wat in onze winkel. Richting het einde van het jaar wordt verwacht dat de nieuwe buitenkant onthuld kan worden. Daarnaast houden we de binnenkant altijd bij de tijd en passen we deze vaak aan. Zien we je snel weer in onze winkel?

Update verbouwing pand

6 reacties

 1. B. de Roo - Ik hoor geklop, gezaag, stalen buizen. Zie de hijskraan verrijzen boven onze “Wal”aan de overkant. Het converseren tussen de bouwvakkers.

  Een moderne verandering, grijs met naturel hout. Wat zal het mooi worden!

  • Danique Pierik - Wat een leuke reactie! Dankjewel, wij zijn ook erg blij met de verandering! Het werd zo langzamerhand ook tijd om de buitenkant eens goed aan te pakken en dat gaat nu eindelijk gebeuren.

 2. K Mulder - Ik kom er geregeld en ik zie dat er tegelijkertijd veel verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd waardoor het dagelijks lekker opschiet. Vooral de nieuwe gevelbekleding gaat als een speer.
  Die uitvoerder daar verstaat zijn vak!!

  • Danique Pierik - Goedemorgen,

   Dankjewel voor je leuke reactie! Op dit moment gaat het echt als een speer, heel erg fijn vinden we dat! We kunnen niet wachten totdat we ons nieuwe pand kunnen openen. Het ziet er absoluut hartstikke mooi uit.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

 3. Jaap Postma - Een mooie trendy nieuwe jas voor de 25 jarige blauwe jubilaris. Wij komen er graag. Veel keuze op allerlei gebied maar het belangrijkste is wel, afgezien van de vriendelijkheid, de deskundigheid van het personeel. Hiervoor een dikke pluim.

  • Danique Pierik - Dankjewel Jaap voor jouw leuke & positieve reactie en het compliment! Wij waarderen dit enorm! En wat leuk om te horen dat je onze winkel op deze manier ervaart. We hopen dat jullie nog lang fan blijven van onze winkel. Tot ziens in onze winkel!

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *

  De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

   

  Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden