Upgrade naar Weber World Dealer

Wij als Boer Staphorst zijn officieel uitgeroepen tot Weber World Dealer. Dat betekent dat je vanaf nu bij ons ieder model van Weber kunt krijgen. Nóg meer Weber barbecues, unieke modellen en unieke uitvoeringen die nergens anders te verkrijgen zijn. Ontdek voordelen van Boer Staphorst als Weber World Dealer! 

Meer over onze barbecues>

Boer Staphorst als Weber World Dealer

Alle voordelen van Boer Staphorst als Weber World dealer:

weber_certified_store@1.5_HR

1. Wij kunnen ieder model leveren
Boer Staphorst als Weber World Dealer betekent dat wij in ieder model van Weber kunnen leveren. Oók de nieuwe revolutionaire Summit Charcoal Grill, de Summit Charcoal Grill Centre, de nieuwe Genesis II en de Genesis II LX Serie!

2. Je kunt ieder model komen bewonderen in onze showroom
Naast de levering van alle modellen, kun je ze ook allemaal komen bewonderen in onze ruime showroom met een oppervlakte van maar liefst 100m²!

Neem een virtueel kijkje in onze showroom >

3. Een vakbekwaam en uitgebreid advies van onze barbecuespecialisten
Daarnaast kunnen onze barbecuespecialisten je vakbekwaam en uitgebreid adviseren over alle mogelijkheden van Weber. Zo geven zij je graag advies over welke barbecue het beste bij je past, maar ook hoe je alles uit je Weber barbecue kunt halen!

4. Wij verkopen de nieuwste revolutionaire barbecues:

De Summit Charcoal Grill en de Summit Charcoal Grill Centre
Zijn jullie al bekend met de nieuwe revolutionaire barbecue? De Summit Charcoal Grill is nu verkrijgbaar bij Boer Staphorst! Dit is geen traditionele barbecue: de topeigenschappen van deze barbecue en het innovatieve design bieden de beste functionaliteiten binnen het barbecueën, roken en grillen. De Summit Charcoal Grill is ideaal voor alle grillmethodes: indirect grillen, direct grillen, roken en zelfs bakken is mogelijk.

Summit Charcoal grill Weber

De Summit Charcoall Grill Centre is uitgevoerd met stijlvolle zijtafel, extra opslag én zelfs nog meer ruimte om houtskool te bewaren! Grillen is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest!

De nieuwe Genesis II en de Genesis II LX Serie
De Genesis II en Genesis II LX Serie zijn de nieuwste buitenkeukens van Weber. De moderne technieken, geraffineerde details en bijzondere functies maken deze serie gasbarbecues tot de droom van iedere Grill Master. Met de keuze uit twee tot zes branders bieden deze buitenkeukens alles wat je barbecuehart begeert.

Tip: koppel de Genesis II met de nieuwe iGrill thermometer voor de optimale barbecuebeleving!

Bekijk de nieuwe iGrill >

De Genesis LX Serie is een luxere versie met extra opties zoals verlichting inde knoppen en een gaspit. Beide series zijn te bewonderen in onze showroom

Genesis II grill cabinet Genesis II lichtknoppen

Weber statussen
Weber kent vier partnerstatussen: Parner, Premium, Premium Plus en World Dealer. De World Dealer status staat voor het complete Weber assortiment, de best getrainde specialisten en het hoogste serviceniveau.

Ook benieuwd naar de voordelen van Boer Staphorst als Weber World dealer? Ontdek het allemaal in onze ruime showroom!

weber_certified_store@1.5_HR

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *