Verandazonwering

Op zonovergoten zomerdagen kan het behoorlijk warm worden in een serre of op uw veranda. Daarnaast kan het zonlicht uw spullen behoorlijk laten verkleuren. Met een verandazonwering van Verano® creëert u een aangename temperatuur en beschermt u uw spullen tegen verkleuren.

Voordelen verandazonwering

Op de warme zomerdagen wordt het snel warm onder uw terrasoverkapping. Met verandazonwering kunt u de temperatuur optimaal regulieren. Dit zorgt voor een aangename temperatuur in uw terrasoverkapping zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven! Ook in de winter is verandazonwering ideaal om de laaghangende zon te weren.

Advies op maat

Door het ruime assortiment aan verandazonwering van Verano® is er altijd een passende oplossing bij uw persoonlijke situatie. Onze zonweringsspecialist helpt u graag verder aan de hand van een persoonlijk advies.

Plan uw afspraak >

Assortiment verandazonwering

Ons assortiment verandazonwering is onderverdeeld in drie typen:

Oslo verandazonwering

olso-verandazonwering-verano-boer

De Oslo wordt aan de bovenzijde, het ‘dak’, geplaatst. Dit biedt u optimale bescherming tegen de zon en warmte. Met zijn breedte van maar liefst 9 meter, zonder enige stabiliteit en/of stevigheid te verliezen, is de Oslo ideaal voor brede terrasoverkappingen, veranda’s en serres. De Oslo wordt standaard geleverd met elektrische bediening van het kwaliteitsmerk Somfy.

Bekijk ook onze terrasoverkappingen >

Malmo verandazonwering

tallinn-verandazonwering-verano-boer

De Malmö wordt ook aan de bovenzijde geplaatst. Op deze manier wordt de zon en warmte effectief geweerd voordat deze uw terrasoverkapping, serre of veranda kunnen binnendringen. Daarnaast is de Malmö ook toepasbaar als pergola zonwering. Kortom: investeren in één product, en er twee ontvangen!

Net als bij een terrasoverkapping staat de Malmö op zeer stevige en robuuste palen. Dat maakt deze zonwering goed bestand tegen harde wind. Wanneer u wilt genieten van de open lucht, rolt u het doek eenvoudig in! Ook is de Malmö standaard uitgerust met elektrische bediening van het topmerk Somfy.

De Malmö kunt u helemaal zelf samenstellen: u kunt kiezen uit verschillende kleuren en aluminium frames. Zo vindt u altijd een combinatie die past bij uw huis en tuin!

Tallinn verandazonwering

tallinn-verandazonwering-verano-boer

De Tallinn wordt aan de binnenzijde van een veranda, terrasoverkapping of serre geplaatst. Het zonwerende doek is gedrapeerd aan de onderzijde en hangt dus niet strak gespannen over het dak. Hiermee is de Tallinn een extra sfeervol! De speciale profielen van dit type zonwering zorgen ervoor dat deze prefect past onder de Iseo terrasoverkapping van Verano.

De Tallinn kunt u eenvoudig met de hand bedienen.

Plissé verandazonwering

Verano-terrasoverkapping-plisse-boer

De Plissé is speciaal voor buitengebruik. Deze is gemaakt van speciale plisséstoffen die waterafstotend zijn en een geschikte UV-stabiliteit hebben. De Plissé hangt aan de binnenzijde en wordt daarmee nooit direct blootgesteld aan invloeden van buitenaf. De Plissé kan gemakkelijk met de hangreep of bedieningsstang in- en uit worden geschoven. Zo heeft u de hoeveelheid schaduw zelf in de hand. Kortom, een zeer effectieve een sfeervolle vorm van verandazonwering voor uw terrasoverkapping, veranda of serre!

De Plissé heeft een maximale breedte van 900 mm en een maximale hoogte van 4000 mm. Binnen deze afmetingen kunt u helemaal zelf de maat van uw terrasoverkappingplissé bepalen. Elk product wordt volledig voor u op maat gemaakt. Daarnaast heeft u de keuze tussen de kleuren lichtgrijs of gebroken wit.

De Plissé is ideaal voor de Iseo terrasoverkapping en de Garda terrasoverkapping

Lamellendak

plisse-verandazonwering-verano-boer

Een lamellendak geeft u nog meer het buitenleven gevoel. Met de eenvoudige bediening en geruisloze werking van de kantelbare lamellen bepaalt u helemaal zelf de mate van zonlicht op uw terras! Daarnaast kunt u de perfecte mate van ventilatie kiezen.

Doekkleuren

De zonwerende doeken van uw verandazonwering bieden optimale beschmering tegen warmte en schadelijke UV-straling dankzij de hoge kwaliteit. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe zonwering! U heeft de keuze uit verschillende soorten doekkleuren voor uw verandazonwering. Laat u inspireren door de trendkleuren 2017 van Verano.

Bekijk de brochure >

inspiratie-trendkleuren-2017-verano

Heeft u een vraag over zonwering of wilt u een afspraak maken met onze zonweringsspecialist? Via onderstaand formulier kunt u uw vraag stellen. Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

  • * verplichte velden