Verlichting adviesdag zaterdag 2 november

De donkere maanden komen er weer aan! Tijd om meer tijd binnen door te brengen. Het is daarbij belangrijk dat je verlichting in huis op de juiste manier aanbrengt. Maar dit is vaak makkelijker gezegd, dan gedaan. Daarom organiseren we een speciale verlichting adviesdag op zaterdag 2 november door professionele stylistes.

Verlichtingstips en oplossingen

Licht is een belangrijke sfeermaker in huis en interieur. Vaak wordt verlichting hierbij onderschat of vergeten. Dat is jammer, want de juiste verlichting kan het interieur een stuk beter tot zijn recht laten komen. Onze stylistes geven jouw graag advies op het gebied van verlichting. Zij helpen je zaterdag 2 november graag verder met een verlichtingsadvies van een uur.

Tip: neem een plattegrond of foto’s van de gewenste ruimte mee (liefst op schaal) met daarin de meubelen.

Wat krijg je hiervoor?

Het verlichting advies kost 50,- euro, maar hiervoor krijg je:

  • zoveel mogelijk tips en oplossingen
  • plattegrond met indelingsschets
  • bij besteding van 500 euro naar aanleiding van dit advies ontvang je een cadeaucheque t.w.v. 50 euro


Onze stylisten zien graag uit naar jouw komst en houden gezien de planning daar ook rekening mee. Daarom zijn we genoodzaakt om bij het niet nakomen van een afspraak de kosten van het advies bij je in rekening te brengen. Je kunt tot 48 uur van tevoren nog de afspraak via de mail of telefonisch annuleren. Alvast bedankt voor je begrip!

Verlichting advies zaterdag 2 november

Het maximaal aantal aanmeldingen is helaas bereikt. Wil je op de hoogte blijven van de eerstvolgende mogelijkheid tot ons verlichting advies? Houd dan de agenda op onze website in de gaten.

calex LED-lampen - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *