Verlichting

In huis heeft verlichting een belangrijke factor voor het creëren van de gewenste sfeer. Vooral nu de donkere maanden er weer aan komen en we de lampen steeds eerder aan doen! Het is de kunst om met verschillende lampen, een kamer mooi uit te lichten. Bij Boer Staphorst hebben we een inloopetalage verlichting dat ingericht is met trendy lampen en andere woonitems.

Met de juiste verlichting creëer je jouw gewenste sfeer. Een lamp moet bij velen voldoen aan twee eisen; namelijk het zorgen voor verlichting en het moet passen bij het interieur. De verlichtingsafdeling van Boer Staphorst bestaat uit een groot assortiment lampen. Opvallende vormgeving, unieke materialen, de laatste trends, verschillende prijsklassen, u vindt het allemaal. Ook in lichtbronnen heeft u bij Boer een ruime keuze.

 

Meer over onze hanglampen >

Nieuwste innovaties verlichting

Nieuwe lampen van Calex
Calex is een creatief merk, met voor ieder wat wils! Het merk is continue bezig om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting ieder huis een stukje mooier en sfeervoller maken. Daarnaast zorgt Calex voor vervanging van dat ene kapotte lampje uit de badkamer. De verschillende lijnen binnen de XXL collectie, zijn design chique op zijn best.

  

Lees meer over de nieuwste lampen van Calex >

Filament LED lampen
We kennen allemaal het mooie design en de warme uitstraling van de traditionele gloeilamp. Maar we weten inmiddels ook dat deze traditionele gloeilamp erg veel energie verspild. Dat is nu verleden tijd met de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting: de LED filament lampen. Energiezuinig, dezelfde warme kleur als een gloeilamp en de uitstraling van een gloeilamp!

 

Lees meer over de LED filament lampen >

Philips Hue – Nieuwe collectie lampen
Philips Hue biedt de mogelijkheid om uw huis vanuit elke plek van sfeervol licht te voorzien. De lampen zijn gemakkelijk draadloos te bedienen met de afstandsbediening, of via uw smartphone of tablet. Dat is niet alleen comfortabel, maar ook veilig wanneer u zelf niet thuis bent.

Sinds kort heeft Philips ook buitenverlichting in het assortiment. Tover je achtertuin met één aanraking van je smartphone om in een kleurrijke sprookjeswereld. Of hoe fijn is het dat de lampen bij de oprit aangaan op het moment dat je thuis komt.

Nieuwste lampen van Zuiver
Onlangs heeft Zuiver nieuwe items toegevoegd aan haar unieke collectie. Prachtige verlichting geïnspireerd op de op de interieur trend ‘City Chic’, dat zich uit in trendy lampen met luxe, poederachtige tinten, industriële materialen en elegante vormen. Haal iets bijzonders in huis met de nieuwste verlichting van Zuiver.

  

Bekijk ze allemaal >

Onze verlichtingsafdeling

Neem een kijkje op onze verlichtingsafdeling! Waar u ook kijkt, u vindt overal ideeën om uw interieur te verrijken. Daarnaast laten onze medewerkers laten graag zien hoe u kunt spelen met licht en hoe lampen een sfeerbepalende invloed kunnen hebben op uw interieur.

Kom langs in onze winkel >

Onze verlichting merken

Buitenverlichting

Naast het ruime assortiment aan binnenverlichting biedt Boer Staphorst ook volop mogelijkheden voor tuinverlichting. Bekijk hier onze tuinverlichting.