Verlichting

In huis heeft verlichting een belangrijke factor voor het creëren van de gewenste sfeer. Het is de kunst om met verschillende lampen, een kamer mooi uit te lichten. Bij Boer Staphorst hebben we een XXL assortiment verlichting voor iedere smaak en stijl!

Met de juiste verlichting creëer je jouw gewenste sfeer. Een lamp moet bij velen voldoen aan twee eisen; namelijk het zorgen voor verlichting en een lamp moet in het interieur passen. De verlichtingsafdeling van Boer Staphorst bestaat uit een groot assortiment lampen. Opvallende vormgeving, unieke materialen, de laatste trends, verschillende prijsklassen, je vindt het allemaal op onze verlichtingsafdeling.

Meer over onze hanglampen >

Verlichting bij Boer Staphorst

Onze verlichtingsmerken

Lichtbronnen

Lichtbronnen heeft iedereen nodig, ze bepalen de sfeer en uitstraling van jouw lamp. Er zijn vele soorten en maten te verkrijgen. Welke je kiest ligt aan het doel waarvoor je de lichtbron nodig hebt, type fitting en welk kleur licht je wilt hebben.

Doe inspiratie op voor lichtbronnen >

Calex lamp

Nieuw: kinderverlichting

Wij denken zelfs aan de allerkleinsten, want sinds kort hebben we ook kinderverlichting in ons assortiment. Leuke, hippe lampen die ontzettend leuk staan op de speel- en/of slaapkamer van je zoon of dochter.

Nachtlamp rabbit Nachtlamp rabbit blauw

Nieuwste innovaties verlichting

Nieuwe lampen van Calex
Calex is een creatief merk, met voor ieder wat wils! Het merk is continue bezig om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting ieder huis een stukje mooier en sfeervoller maken. Daarnaast zorgt Calex voor vervanging van dat ene kapotte lampje uit de badkamer. De verschillende lijnen binnen de XXL collectie zijn design chique op zijn best.

Lees meer over de lampen van Calex >

CALEX lampen

Filament LED lampen
We kennen allemaal het mooie design en de warme uitstraling van de traditionele gloeilamp. Maar we weten inmiddels ook dat deze traditionele gloeilamp erg veel energie verspild. Dat is nu verleden tijd met de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting: de LED filament lampen. Energiezuinig, dezelfde warme kleur als een gloeilamp en de uitstraling van een gloeilamp!

Filament LED lampen

Philips Hue – nieuwe collectie lampen
Philips Hue biedt de mogelijkheid om uw huis vanuit elke plek van sfeervol licht te voorzien. De lampen zijn gemakkelijk draadloos te bedienen met de afstandsbediening, of via uw smartphone of tablet. Dat is niet alleen comfortabel, maar ook veilig wanneer u zelf niet thuis bent.

Philips Hue verlichting Philips Hue verlichting

Sinds kort heeft Philips ook buitenverlichting in het assortiment. Tover je achtertuin met één aanraking van je smartphone om in een kleurrijke sprookjeswereld. Of hoe fijn is het dat de lampen bij de oprit aangaan op het moment dat je thuis komt.

Bekijk meer over Philips Hue >

Philips Hue buitenverlichting Philips Hue buitenverlichting

Nieuwste lampen van Zuiver
Onlangs heeft Zuiver nieuwe items toegevoegd aan haar unieke collectie. Prachtige verlichting geïnspireerd op de interieur trend ‘City Chic’, dat zich uit in trendy lampen met luxe, poederachtige tinten, industriële materialen en elegante vormen. Dus haal iets bijzonders in huis met de nieuwste verlichting van Zuiver.

Zuiver verlichting Zuiver verlichting

Onze verlichtingsafdeling

Neem een kijkje op onze verlichtingsafdeling! Waar je ook kijkt, je vindt overal ideeën om jouw interieur met verlichting te verrijken. Daarnaast laten onze medewerkers graag zien hoe je kunt spelen met licht en hoe lampen een sfeerbepalende invloed kunnen hebben op jouw interieur.

Kom langs in onze winkel >