Verlichting bij Boer Staphorst

Verlichting heeft een belangrijke factor voor het creëren van de gewenste sfeer in huis. Het is absoluut de kunst om met verschillende soorten lampen een kamer in jouw huis mooi uit te lichten. Bij Boer Staphorst hebben we een XXL verlichtingsafdeling met verlichting voor iedere smaak en stijl!

Een lamp moet bij velen van jullie voldoen aan twee eisen, namelijk: het zorgen voor licht  en de verlichting moet in je interieur passen. De verlichtingsafdeling van Boer Staphorst bestaat uit een groot assortiment lampen van verschillende merken. Je vindt er verlichting met opvallende vormgeving, unieke materialen, de laatste trends en niet geheel onbelangrijk verschillende prijsklassen.

Onze verlichtingsmerken

Lichtbronnen

Lichtbronnen heeft iedereen nodig, ze bepalen de sfeer en uitstraling van jouw lamp. Er zijn vele soorten en maten te verkrijgen. Welke je kiest ligt aan het doel waarvoor je de lichtbron nodig hebt, type fitting en welk kleur licht je wilt hebben.

Doe inspiratie op voor lichtbronnen >

Calex lamp

Ook het verlichtingsmerk Calex heeft hele mooie lichtbronnen in het assortiment. Calex is een creatief merk, met voor ieder wat wils! Het merk is continue bezig om met slimme, innovatieve en duurzame verlichting ieder huis een stukje mooier en sfeervoller te maken. De verschillende series uit de collectie zijn stuk voor stuk prachtig.

Lees meer over de lampen van Calex >

Calex - collectie 2019 Calex - collectie 2019

Philips Hue – nieuwe collectie lampen

Philips Hue biedt de mogelijkheid om jouw huis vanuit elke plek van sfeervol licht te voorzien. De lampen zijn gemakkelijk draadloos te bedienen met de afstandsbediening of via jouw smartphone of tablet. Dat is niet alleen comfortabel, maar ook veilig wanneer je zelf niet thuis bent.

Philips Hue verlichting Philips Hue verlichting

Philips Hue heeft tegenwoordig ook buitenverlichting in het assortiment. Tover je achtertuin met één aanraking van je smartphone om in een kleurrijke sprookjeswereld. Of hoe fijn is het dat de lampen bij de oprit aangaan op het moment dat je thuis komt.

Bekijk meer over Philips Hue >

Philips Hue buitenverlichting Philips Hue buitenverlichting

Filament LED lampen

We kennen allemaal het mooie design en de warme uitstraling van de traditionele gloeilamp. Maar we weten inmiddels ook dat deze traditionele gloeilamp erg veel energie verspild. Dat is nu verleden tijd met de nieuwste innovatie op het gebied van verlichting: de LED filament lampen. Energiezuinig, dezelfde warme kleur als een gloeilamp en de uitstraling van een gloeilamp!

Filament LED lampen

Kinderverlichting

Op onze verlichtingsafdeling denken wij zelfs aan de allerkleinsten. Want je vindt in ons assortiment ook kinderverlichting. Leuke, hippe lampen die ontzettend leuk passen in de speel- en/of slaapkamer van jouw zoon of dochter.

Nachtlamp rabbit Nachtlamp rabbit blauw

Neem dus een kijkje op onze XXL verlichtingsafdeling! Waar je ook kijkt, je vindt overal ideeën om jouw interieur met verlichting te verrijken. Daarnaast laten onze medewerkers graag zien hoe je kunt spelen met licht en hoe lampen een sfeerbepalende invloed kunnen hebben op jouw interieur.

Kom langs in onze winkel >